Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2

6 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2
18 Aralık 2018 - 10:40 www.finansgundem.com

ASLANLAR - YÜKSELEN ASLANLAR

AŞKTA VE İŞTE GÜLÜMSEYECEKSİNİZ 

OCAK

Sevgili Aslanlar 6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, kişinin kendine koyduğu hedef ve onu başarma azmidir. Hedefsiz, amaçsız olan kişiler için tabii ki başarılı bir sonuç mümkün olmaz. Bu Tutulma günlük hayatın içinde yaşanan değişim ve zorlukları aşabilmek, başkalarıyla olan ilişkilerimizi ciddiyetle ele almak, sorumluluktan kaçmamaktır.

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs ile yurt dışı konularda ani değişiklikler söz konusu olabilir, ani seyahatler ya da yurtdışı bağlantılı konular söz konusu

Ay boyunca yurtdışı konuları hareketli olacak. Bu süreçte yurt dışından gelecek konukları ağırlayabilir, yurt dışına çıkabilir dış ticaretteki etkinliğinizi arttırabilirsiniz. Seyahatler ya da konuklar işten çok aşk odaklı olabilir.

Sevgili Aslanlar, 21 Ocak saat 08:12 burcunuzda oluşacak Tam Ay Tutulması, öncelikle iç dünyamız üzerinde etkili olup, bizi hassas ve güvensiz hissettiren her şeyi geride bırakmak arzumuzdur. Kendi duygularımızla temas edip, nerelerde güçsüzüz veya hangi konularda hassasız bunları tespit edeceğiz.

ŞUBAT

Sevgili Aslanlar, Ay ortasına kadar süren yurtdışı trafiği ay ortasından itibaren yerini bırakacak böylelikle iş ve kariyer konularında ciddi hareketlenmeler olması söz konusu. Bazı görüş ayrılıkları için tartışmalar ya da işte artan iş veya eşya trafiği söz konusu olabilir. Şubat boyunca sağlık ve beslenmede disiplinli hareket etmenin sonuçlarını görmeye başlarken kendinizi çok daha sağlıklı hissedeceksiniz.

5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay, cesaretlendiren, yeniden hayatı eğlenceli kılan, moralinizi ve gücünüzü arttıran etkilere sahiptir. Siz Aslanlar için önünüzdeki süreç oldukça aktif olacağa benziyor. Doğru adımları atmanız halinde hayat size hem aşkta hem de işte yeniden gülümsemeye başlıyor olacak.

Sevgili Aslanlar, 19 Şubat saat 18:55 Başak burcunda oluşacak Dolunayın ilk etkisi, eşiniz (partneriniz) iş ortağınız veya başkalarıyla her türlü paylaşımda duyarlı düşünmemizi sağlamasıdır. Eğer ilişkide sevgi ve güven verse, bu duyarlılık problem çıkarmaz. Ancak menfaatler üzerine kuruluysa, o zaman sorun çıkar.

MART 

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında 5 Mart’ta başlayacak ve Balık burcunda gerçekleşecek. 28 Mart 2019'da sona erecek bu Retro ile varsa kamusal borçlar, ödemeler konuları bazı sıkıntılar yaratabilir. Ödemelerinizin düzenli olması konusunda dikkatli olunuz.

Sevgili Aslanlar, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, hayallerini gerçekçi bir şekilde ele alan durumunu objektif bir şeklide değerlendirip gerçeklerden kaçmayanlarınız için oldukça olumlu etkiler içeriyor. Geçmişteki hata ya da yanlışlarla yüzleşmeli ve olabildiğince gerçekçi olmalısınız.

6 marttan itibaren 10. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs size yepyeni bir kariyer ya da pozisyon getirebilir. Ani gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Sevgili Aslanlar, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay ile, kardeş ve yakınlarımızla iletişim ve ilişkileriniz, yaratıcılık gerektiren konular, yakınlara yapılan kısa seyahatler gündemde yer alabilir.

Ay boyunca iş ve kariyer alanında daha aktif olma eğiliminde iken eş ya da ortaklardan gelen maddi manevi desteği yanınızda hissedeceksiniz.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN18 Aralık 2018 14:06

    astrologların dediğine bel bağlayıp yan gelip yatalım,fasafiso bunlar boş iş bunları konuşmakda abesle iştigal

  • Toplum Bilimci18 Aralık 2018 23:33

    Hasan bey,yazının bir kelimesini okumadan ya da okudugunuzu anlamadan körü körüne yaptıgınız elestiri bugün ülkemizin geldiği noktayı çok güzel özetliyor.Yazının tamamını okudum yan gelip yatmak bir yana bir çok alanda tedbir alınması ile ilgili uyarılar içeriyor...

  • Kamil18 Aralık 2018 21:02

    Fala inanma , falszı da kalma (6) (6)

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster