Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2

4 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2
18 Aralık 2018 - 10:40 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili Yengeçler, 2 Temmuz tarihinde burcunuzda oluşacak Tam Güneş Tutulması yaşamınızın geri kalanında kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak koşulları oluşturmak, finansal olarak kendinizi garanti altına alma çabalarınızı arttırma yönünde motive edecektir.

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi 7 Temmuz da Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte özellikle kazançlar ve harcamalar alanında etkili olurken bazı tahsilatlar gecikebilir, harcamalarda ekstra ödemeler söz konusu olabilir. Internet alışverişlerinde dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Ay boyunca çekiciliğiniz ile bolca iltifat alırken ayın ilk yarısı gündeminiz sürekli kazançlar ve harcamalar ile yüklü olacak gibi gözüküyor.

Sevgili Yengeçler, 17 Temmuz saat 00:38 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, eş veya yakın ilişkilerde, kanuni tüm işlerde, iş ortaklığında, geçici veya kalıcı sorunların işaretçisi olabilir.

AĞUSTOS 

Sevgili Yengeçler, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay, size direkt olarak ‘her koyun kendi bacağından’ atasözünü anımsatacak gelişmeler getirecek gibi gözüküyor.

Bu ay kazançların, kaynakların kısıtlılığı ya da bütçenin dengelenememesi ile oluşan nakit sıkıntısını ailenizden almaya çalıştığınız yardımlarla çözme çabasına girecek gibisiniz.

11 ağustosta başlayacak Uranüs Retro dönemi bir anlamda bildiğimiz tüm şeyleri unutmak, kendi düşünme biçimlerimize meydan okumak, alternatif yollar keşfetmek ve hayata bakış açımızı yenilemektir. Çevre değişikliği istekleriniz artsa bile gerçekleştirmenin zor olabileceği bir dönem olarak yaşanabilir.

Sevgili Yengeçler, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, yarattığı enerji ile çiftlerin birbirine mesafe koyacağı bazı durum ve gelişmelerin tetikleyicisi olabilir. Yeniayda aldığınız kararlar başlattığınız eylemlerin sonuçlarını almaya başladığınız bir dönem olacaktır.

Son olarak 30 Ağustos’ta Başak burcunda doğacak Yeniay önemli bir yeniliğin, değişimin işaretçisi. Yeni tanıştığınız insanların yaşamınızda değiştireceği bazı şeyler olabilir.

EYLÜL 

Ay boyunca kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili konularla meşgul olurken ayın ortalarından itibaren ilginiz kök ailenizden çekirdek ailenize doğru yöneliyor olacak.

Sevgili Yengeçler, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, romantik filmler izleme, kitaplar okuma isteğiniz artabilir. Sonra o filmlerdeki aşklarla kendi özel hayatınızda olup biteni karşılaştırma eğilimine girebilirsiniz.

Keza 17 eylülde düz hareketine başlayan Satürn 7. evinizden geçerken arzu ettiğiniz yaşama ulaşma yolunda doğru kişilerle birlikte olup olmadığınızı, eşinizi doğru seçip seçmediğinizi düşünmenize neden olabilir.

Sevgili Yengeçler, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay, dikkatinizi evinize, yuvanıza, yöneltecek. Bu süreçte ev için bazı ekstra harcamalar yapma gereği doğabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN18 Aralık 2018 14:06

    astrologların dediğine bel bağlayıp yan gelip yatalım,fasafiso bunlar boş iş bunları konuşmakda abesle iştigal

  • Toplum Bilimci18 Aralık 2018 23:33

    Hasan bey,yazının bir kelimesini okumadan ya da okudugunuzu anlamadan körü körüne yaptıgınız elestiri bugün ülkemizin geldiği noktayı çok güzel özetliyor.Yazının tamamını okudum yan gelip yatmak bir yana bir çok alanda tedbir alınması ile ilgili uyarılar içeriyor...

  • Kamil18 Aralık 2018 21:02

    Fala inanma , falszı da kalma (6) (6)

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster