Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2

7 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2
18 Aralık 2018 - 10:40 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili Aslanlar, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, kabuğunuzdan çıkma, dış dünyaya yönelme eğilimi yaratacak. Keza nisan ayı genel olarak sizin için işe dair sosyalleşmelerin bolca olacağı bir ay olacak gibi gözüküyor. İş arkadaşları ile iş dışı artan paylaşımlar ofiste de işlerin daha iyi olmasını sağlayacak olabilir. İnsanlar sizi daha yakından tanıdıkça daha çok sayıp sevebilirler.

10 nisanda da Jüpiter Retro’su başlayacak. Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 5. evinizde olduğuna göre bu süreç aşkı yeniden hayatınıza katmak için göstereceğiniz çabaların arttığı bir süreç olabilir.

Sevgili Aslanlar, 19 Nisan’da Terazi burcunda ikinci kez oluşacak Dolunay, sizi hem aşkta hem de işte çok daha paylaşımcı ve açık yapacak. Fikirlerinizi paylaşmakta, diğerlerinin düşüncelerini öğrenmede çok daha cesur ve cömert olacak gibisiniz.

29 nisanda başlayacak Satürn Retro’su ile sağlık konularında daha dikkatli olma, çalışma temponuzu gözden geçirme gereği olacak.

MAYIS 

Sevgili Aslanlar, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay, iş ve kariyer alanına gerçekçi bir bakış gereği yaratıyor. Toplumsal hayatımızı, maddi durumumuzu, ilişkilerimizi dikkatle gözden geçireceğiz. Maddi güvencenizi, gelirlerinizi, harcamalarınızı önemseyeceksiniz.

Ayın ilk iki haftası yurtdışından gelen iş ile ilgili konuklarla yapılan toplantılar yurt dışına yapılması gereken seyahatler gündemin ilk sıralarında yer alırken ayın ikinci yarısı işte tempo artıyor olacak. Bazı yeni düzenlemeler yapma gereği olabilir

Sevgili Aslanlar, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sizi adeta yeniden geçmişin zorlayıcı anlarına taşıyabilir bu anlara dönmek hassasiyetleri de arttıracak gibi gözüküyor bu dolunayda eski kırgınlık ve kızgınlıklar yüzeye çıkınca ilişkilerde suçlamalar da artabilir.

HAZİRAN 

Sevgili Aslanlar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay ile yarım kalan işlerinizi tamamlayıp bir tatile çıkmak isteyeceksiniz, bu tatil genel olarak moral depolamanızı sağlayacak.

Sevgili Aslanlar, 17 Haziran Yay burcunda oluşacak Dolunayda, 3 Haziran yeniayı sonrası hala yarım kalmış işler varsa tamamlanacak ve tatil için gereken organizasyonlar yapılacak., yürürlüğe konulması, düşünülen girişimlerin hayata geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Ancak bir yandan da dinlenmek, mola vermek isteyebiliriz

Ay boyunca oldukça hareketli ve enerjik olacaksınız. Sosyal yaşamda daha çok yer alıp daha çok aktivitelere katılacaksınız.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise yılın ikinci yarısında vergiler, ödemeler, aileden gelmesini umduğunuz desteklere dair konularda bazı zorluklar hayal kırıklıkları getirebilir

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN18 Aralık 2018 14:06

    astrologların dediğine bel bağlayıp yan gelip yatalım,fasafiso bunlar boş iş bunları konuşmakda abesle iştigal

  • Toplum Bilimci18 Aralık 2018 23:33

    Hasan bey,yazının bir kelimesini okumadan ya da okudugunuzu anlamadan körü körüne yaptıgınız elestiri bugün ülkemizin geldiği noktayı çok güzel özetliyor.Yazının tamamını okudum yan gelip yatmak bir yana bir çok alanda tedbir alınması ile ilgili uyarılar içeriyor...

  • Kamil18 Aralık 2018 21:02

    Fala inanma , falszı da kalma (6) (6)

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster