Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2

10 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2
18 Aralık 2018 - 10:40 www.finansgundem.com

BAŞAKLAR - YÜKSELEN BAŞAKLAR

TRANSFER OLMA İHTİMALİ YAKIN…

OCAK

Sevgili Başaklar 6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Güneş Tutulması, ilişkilerinizi daha ciddi bir boyuta taşıma, evlenerek kurumsallaştırma motivasyonu verecek gibi gözüküyor. Proje ortaklıkları da bu süreçte şirket ortaklığına dönüşecek gibi. Özgüveninizin arttığı bir dönem olduğunu da söylemek mümkün.

Yine 6 ocakta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs ile miraslar, sigortalar, kredi ya da vergi ödemeleri konusunda ani gündemler oluşabilir.

Sevgili Başaklar, 21 Ocak’ta Aslan burcundaki Tam Ay Tutulmasının en önemli etkisi maddi manevi güvenceye kavuşma çabalarında artış yaratmasıdır. Keza bu zamana kadar alınan maddi manevi destekler kesintiye uğrayabilir bu sebeple basınızın çaresine bakmanız gerekebilir.

Ay boyunca ev, yuva ve gayrimenkul konularında umduğunuzdan daha güzel gelişmeler olabilir ancak yine ay boyunca küçük kazalara açık olduğunuzdan alınabilecek tüm önlemleri alma gereği var.

ŞUBAT 

Sevgili Başaklar, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay, işe dair ne tür bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu belirleyeceğiniz gerek kazanç artışı gerek terfi ya da yeni iş tekliflerine açık olacağınız bir süreci işaret ediyor. Yeniay, iş ve kariyer alanındaki her türlü değişiklik için güzel etkiler içeriyor.

Ay boyunca en güzel destekler ise aşk ve çocuklar evinden gelecek. Özel hayatınızdaki tatminler sizi işte de çok daha özgüvenli yaparken bu ay yurt dışı seyahatleri, yüksek eğitim fırsatlarınız artabilir. Dış ticaretle uğraşanlarınızı yoğun günler bekliyor.

Sevgili Başaklar, 19 Şubat saat 18:55 burcunuzda oluşacak Dolunay, her şeyi organize etme, mükemmeli arama, duygularınızı bastırma, kimseye güvenmeme gibi durumlara neden olur. Beklentinizi öyle yüksek tutarsınız ki, bu düzgün bir ilişki yaşamanın önüne geçer.

MART 

Sevgili Başaklar, ay boyunca yine yurtdışı, yabancılar, eğitim ve inançlar alanı oldukça hareketli iken huzuru ofiste, çalışma ortamında bulmanız söz konusu. Ayrıca sağlık konularında da güzel gelişmeler var.

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda doğacak Yeniay, yöneticiniz Merkür geri hareketiyle aynı döneme denk geliyor. Böylece ilişkide geçmişe ait problemler veya meseleler kendini tekrar hatırlatıyor

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür Retro’su 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile evlilik ve ortaklıklar alanında bazı sürtüşmeler, yanlış anlamalar, kırılmalar söz konusu olabilir

6 marttan itibaren 9. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs size yurtdışında yeni seyahatler, eğitim fırsatları ya da iş birlikleri sunuyor olacak.

Sevgili Başaklar, 21 Mart saat 04:43 Terazi burcunda oluşacak Dolunay, başkalarıyla bölüşmenin, kendimizi bu yönde geliştirmenin, bu olgunluğa erişmenin önemini vurguluyor. Tek başına değil, birileriyle ortaklaşa hareket etmek gerekiyor.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN18 Aralık 2018 14:06

    astrologların dediğine bel bağlayıp yan gelip yatalım,fasafiso bunlar boş iş bunları konuşmakda abesle iştigal

  • Toplum Bilimci18 Aralık 2018 23:33

    Hasan bey,yazının bir kelimesini okumadan ya da okudugunuzu anlamadan körü körüne yaptıgınız elestiri bugün ülkemizin geldiği noktayı çok güzel özetliyor.Yazının tamamını okudum yan gelip yatmak bir yana bir çok alanda tedbir alınması ile ilgili uyarılar içeriyor...

  • Kamil18 Aralık 2018 21:02

    Fala inanma , falszı da kalma (6) (6)

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster