Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2

5 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2
18 Aralık 2018 - 10:40 www.finansgundem.com

EKİM

2 ekimde oğlak burcunda düzelen Plüton sayesinde bu dönem evlilik ve ortaklıklarda egonuzun sınandığı bir dönem olarak geçecek. Bazılarınız bu süreçte verdiği birliktelik kararlarının doğru olup olmadığını sorgulayacak

Öte yandan havada aşk kokusu var bu aşk ya sizi daha sıkı mevcut esiniz ya da sevgilinize bağlayacak ya da kopuşun sebebi olacak.

Sevgili Yengeçler, 14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, uzun yıllardır evli olan yengeçlerin bile kendini bir birey olarak tanımladıkları bir sürecin habercisi olacak gibi.

28 Ekim saat 06:39 Akrep burcunda doğacak Yeniay ise verimli ve yaratıcı çalışmaların, derinlikli araştırmaların ve bu yönde kendinizi ifade etmenin göstergesi olmaya aday.

Sevgili Yengeçler, 2019'un son Merkür gerilemesi de Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de Akrep burcunda başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi 20 Kasım 2019'da sona erecek.

KASIM 

Sevgili Yengeçler, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle kesişiyor. Sosyal yaşamda, arkadaşlar arasında bazı arkanızdan söylenen şeylerin kulağınıza gelmesi ile üzülüp kırılabilir, büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

26 kasımda düz harekete geçen Neptün sizi yeniden eğitim yaşamına dönmek isteyenlerinizi sanat eğitimine yönlendirebilir, söz gelimi ilgi alanı edebiyat olanlarınız yaratıcı yazma eğitimlerine katılabilir.

Sevgili Yengeçler, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, sağlık konularına ciddi bir bakışın kontrol gereğinin işaretçisidir. Ayıca ilişkiler de bu yeniayın bir diğer teması olabilir gibi gözüküyor.

ARALIK 

Jüpiter 2 Aralık itibariyle yay burcunda düz harekete geçince sağlıkta ne varsa daha çok olacak. Sağlık varsa daha sağlıklı hastalık varsa daha sorunlu olunması mümkün.

Sevgili Yengeçler, 12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, iyi niyetin suiistimali, verdiğiniz sırların ifşası gibi konularda uyarırken gözünüzü dört açmanız gerektiğini söylüyor. Bu arada partnerin dışındakilerle yakınlaşmalar tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Sevgili Yengeçler, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulmasının yansımaları önümüzdeki 6 aylık süreçte yoğun hissedilecek. Bu yıl siz yengeçlerin bazılarının evlilikleri üzerinde önemli etkiler yaparken bu alanda ani başlangıç ya da bitişler söz konusu olabilir.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun..

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN18 Aralık 2018 14:06

    astrologların dediğine bel bağlayıp yan gelip yatalım,fasafiso bunlar boş iş bunları konuşmakda abesle iştigal

  • Toplum Bilimci18 Aralık 2018 23:33

    Hasan bey,yazının bir kelimesini okumadan ya da okudugunuzu anlamadan körü körüne yaptıgınız elestiri bugün ülkemizin geldiği noktayı çok güzel özetliyor.Yazının tamamını okudum yan gelip yatmak bir yana bir çok alanda tedbir alınması ile ilgili uyarılar içeriyor...

  • Kamil18 Aralık 2018 21:02

    Fala inanma , falszı da kalma (6) (6)

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster