BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisZirvede Mehmet Şimşek krizi----

Zirvede Mehmet Şimşek krizi

Zirvede Mehmet Şimşek krizi
09 Eylül 2015 - 12:50 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Finans Zirvesi'ne katılmaktan niçin vazgeçiyordu, nasıl ikna oldu?

Yerli ve yabancı üst düzey konukların katılımıyla, ekonomik krizin küresel boyutlarının masaya yatırıldığı, ekonomiyi canlandırma yollarının ele alındığı İstanbul Finans Zirvesi’nin ikinci gününde izleyici krizi yaşandı.
 
Sabahki bölümün konuşmacıları arasında olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, zirvenin düzenlendiği Hilton Convention Center’da dinleyici sayısının azlığı karşısında şaşkınlık yaşadı. Bir anda salondaki görevliler ve davetliler arasında, “Beklentisinin altında ilgi gördüğünü düşünen Bakan Şimşek katılmaktan vazgeçiyor” söylentisi yayıldı. Bir süre dinlenen ve kahve molasıyla yeniden moral bulan Mehmet Şimşek’in kalabalığın artmasıyla ikna olduğu belirtildi. Program yarım saat gecikmeyle başlarken Maliye Bakanı Şimşek, soru – cevap bölümünde siyasi sorun- ekonomik sorun ilişkisini anlattı, kurdaki belirsizliğin nedenlerini açtı. Şimşek konuşurken, salonun dolmuş olması da gözlerden kaçmadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)