BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaZiraat'ten Kazandıran Bankkart----

Ziraat'ten Kazandıran Bankkart

Ziraat'ten Kazandıran Bankkart
31 Temmuz 2013 - 19:12 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası harcadıkça da biriktirdikçe de kazandıran banka kartını müşterilerine sundu

Ziraat Bankası, banka kartı markası Bankkart ile gerçekleştirilen tüm harcamalar üzerinden nakit para kazandıran, yeni ürünü “Kazandıran Bankkart”ı müşterilerin kullanımına sundu. Kazandıran Bankkart, Ziraat Bankkart’ın tüm özelliklerini taşırken, aynı zamanda da kazandırıyor.
Kazandıran Bankkart, hem harcama yaparken, hem de para biriktirirken kazandırma özelliklerini üzerinde toplamasıyla Bankacılık sektöründe bir ilk.
Bankkart’ları ile nakit taşıma riski olmadan şifreleri ile güvenle diledikleri yerde alışveriş yapan ve Ziraat Bankası ATM’leri ile diledikleri anda hesap bakiyelerini öğrenip, havale/EFT fatura ödemesi ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilen müşteriler, Kazandıran Bankkart ile vadesiz hesaplarındaki parayı diledikleri gibi kullanabilir ve hesapta kalan bakiye üzerinden faiz kazanabilirler. Günlük faiz kazanmaya başlamak ve kazandıran özelliğini aktif tutmak için, Kazandıran Bankkart ile her ay bir alışveriş yapmak yeterli.
Kazandıran Bankkart ile yapılan alışverişlerden kazanılan nakit para aylık, Faiz kazancı ise günlük olarak kullanıcıların hesabına yatırılır. 
Kazanmaya Başlamak Çok kolay!
Ziraat Bankası Bankkart’larını Kazandıran Bankkart’a dönüştürmek isteyen müşteriler KAZANDIRAN yazıp, bir boşluk bırakıp Bankkart’larının son 4 hanesini 4747’ye göndererek (Örneğin: KAZANDIRAN 1234) ya da en yakın Ziraat Bankası Şubelerinden başvuruda bulunarak Kazandıran Bankkart avantaj ve kazançlarından yararlanabilirler. 
Ziraat Bankkart’ı olmayan müşteriler, kendilerine en yakın Ziraat Bankası Şubesinden başvuruda bulunarak Kazandıran Bankkart’ın avantaj ve kolaylıklarından yararlanmaya başlayabilirler.
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ziraat Bankası Ödemesi Sistemleri Grup Başkanı Osman Tanaçan, Ziraat Bankası’nın 20 milyonu aşkın banka kartı ile sektörde kart sayısında lider olduğunu,  son dönemde çıkardıkları yeni ürünler ile Banka kartının alışverişte kullanımını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Osman Tanaçan Ziraat Bankası olarak son dönemde farklı segmentlerdeki müşterilere yönelik farklı avantajlar sunan birçok yeni banka kartı ürünü çıkardıklarını; banka kartı ürün yelpazesine son olarak da Kazandıran Bankkart ürününü eklediklerini sözlerine ekledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)