BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGaranti'ye ödül----

Garanti'ye ödül

Garanti'ye ödül
20 Ekim 2012 - 22:44 www.finansgundem.com

Garanti Bankası’nın “Cep-T Paracard” uygulaması, en iyi ön ödemeli kart inovasyonu ödülünü kazandı

Garanti Bankası’nın “Cep-T Paracard” uygulaması, “En İyi Ön Ödemeli Kart İnovasyonu Ödülü” ile ödüllendirildi. Garanti Bankası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Garanti Ödeme Sistemleri, Cep-T Paracard ile Ön Ödemeli Kart Ödülleri Yarışması’nda (Prepaid Awards) “En İyi Ön Ödemeli Kart İnovasyonu” ödülüne layık görüldü. Bu ödül ile Cep-T Paracard, Google Prepaid Card gibi birçok adayı da geride bıraktı.
-“CEP-T PARACARD 355 BİN KULLANICIYA ULAŞTIRDI”-
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç, ödüle ilişkin yaptığı değerlendirmede, Cep-T Paracad’ın, mobil dünya ile bankacılığı birleştirdiğini söyledi. Bunu tasarlarken, bankada mevduatı olmayan Turkcell abonelerini de bankacılıkla tanıştırmayı hedeflediklerini belirten Genç, “Ürünümüz büyük bir ilgiyle karşılandı ve bugün itibarıyla 355 bin kullanıcıya ulaştı. Hızla gelişen ön ödemeli kartlar alanında, hayatı kolaylaştıran yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya ve 2023’te ‘Nakitsiz Türkiye’ hedefimize ulaşmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.
-“GARANTİ BANKASI İLE YENİLİKÇİ ÜRÜNLER SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”-
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, mobil iletişim teknolojilerinin dünyayı yeniden şekillendirdiğini ve her alanda insan hayatını kolaylaştırdığını söyledi. Finans ve bankacılığın, bu mobil dönüşüme en çabuk uyum sağlayan sektörlerin başında geldiğine işaret eden Bayrakdar, “Garanti Bankası ile birlikte önümüzdeki dönemde de müşterilerimize yenilikçi ürünler sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)