BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaVakıfbank'tan yenilik----

Vakıfbank'tan yenilik

Vakıfbank'tan yenilik
28 Mart 2013 - 12:28 www.finansgundem.com

Vakıfbank, müşterilerinin cep telefonlarını kredi kartı gibi kullanabilmelerine imkan sağlıyor

VakıfBank, Turkcell ve MasterCard ile yürüttüğü NFC (Near-field communication - Yakın Alan İletişimi) Projesi'yle müşterilerinin kartlarını Turkcell Cüzdan uygulamasına ekleyerek, cep telefonlarını kredi kartı gibi kullanabilmelerine imkan sağlıyor.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vakıfbank, kazandıran ve hayatı kolaylaştıran hizmetlerine bir yenisini daha ekledi ve Turkcell ile ortak bir projeye imza attı.
VakıfBank'ın, Turkcell ile birlikte yürüttüğü NFC Projesi, VakıfBank müşterilerinin kartlarını Turkcell Cüzdan uygulamasına ekleyerek cep telefonlarını kredi kartı gibi kullanmalarına imkan sağlıyor.
VakıfBank müşterileri, temassız özellikli Mastercard kredi kartlarını Turkcell Cüzdan uygulamasına entegre ederek, temassız ödeme kabul eden iş yerlerinde NFC uyumlu cep telefonları ile 35 lira ve altı işlemlerde herhangi bir şifre girmeden ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyor. 35 lira ve üzeri işlemlerde ise kart şifresi girilerek ödeme yapılabiliyor.
Müşteriler, Turkcell Cüzdan uygulaması üzerinden VakıfBank kredi kartı başvurusu yapabiliyor, ayrıca harcama bilgilerine de uygulama üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor. NFC teknolojisinden yararlanabilmek için cep telefonlarının NFC uyumlu olması gerekiyor. NFC uyumlu telefonu olan müşteriler Turkcell iletişim merkezlerine giderek SIM kartlarını değiştirerek bu hizmetten faydalanabiliyor.
Kredi kartı ve cep telefonu özelliği bir arada
VakıfBank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan da, konuya ilişkin değerlendirmesinde, VakıfBank'ın kredi kartı ve cep telefonu özelliklerini tek bir cihazda birleştirdiğini belirtti.
Özcan, ''Teknolojiye yatırımlarını aralıksız sürdüren ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden VakıfBank, müşterilerine her tür yeniliği sunmaya devam ediyor. Turkcell ile birlikte uygulamaya koyduğumuz yeni projemizde, VakıfBank Cep T Nakit uygulamasını tercih eden müşterilerimiz artık cep telefonları ile de ödemelerini kolayca yapabilecek. Mastercard'ın paypass temassız ödeme altyapısıyla, mobil ödeme uygulaması tüm VakıfBank müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak'' bilgisini verdi.
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın da, Turkcell'in başta NFC olmak üzere mobil finansal servislerde ilklere imza attığını dile getirerek, şunları kaydetti:
''Dünyadaki ilk ticari NFC uygulamalarından biri olan Turkcell Cüzdan ile alışverişte yeni bir dönemin kapılarını açtık. Cep telefonlarını cüzdana dönüştüren Turkcell Cüzdan sayesinde Turkcellliler güvenli, pratik, mobil temassız ödeme kolaylığı ile buluşuyor, mobilitenin avantajlarını yaşıyor, standart kredi kartlarından çok daha fazlasına kavuşuyor. Vakıfbank ile yaptığımız işbirliği ile Vakıfbank müşterilerini de Turkcell Cüzdan kolaylığı ile tanıştırmaktan memnuniyet duyuyoruz.''
Maksimum 50 lira değerinde Worldpuan imkanı
Verilen bilgiye göre, VakıfBank NFC uygulamasıyla müşteriler hızlı ödeme ile zamandan tasarruf ederken, yapacakları her işlem için 10 lira olmak üzere maksimum 50 lira değerinde Worldpuan kazanıyor. VakıfBank NFC uygulamasını kullanan herkes market, otopark, büfe, yiyecek/içecek otomatları gibi birçok temassız ödeme noktasında cep telefonu ile güvenli ve hızlı alışverişin keyfini yaşayabiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)