BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTek noktadan birden fazla bankaya hizmet----

Tek noktadan birden fazla bankaya hizmet

Tek noktadan birden fazla bankaya hizmet
21 Mayıs 2013 - 12:35 www.finansgundem.com

Azerbaycan MilliKart işlem merkezi, OCEAN uygulaması ile birden çok bankaya hizmet sunuyor

Cardtek Group şirketlerinden SmartSoft’un yazılımını geliştirdiği OCEAN kart yönetim sisteminin Multi Institution geçişi, Azerbaycan bankalarından MilliKart’ta başarıyla tamamlandı. MilliKart, OCEAN kart yönetim sistemindeki Multi Institution özelliği ile Azerbaycan’da aynı çözüm üzerinden bir çok bankaya hizmet verebilecek duruma geldi. Mevcutta on bankaya hizmet veren MilliKart, bu bankaların tüm operasyonunu OCEAN sistemi üzerinden yönetilebilecek. Kapsamlı bir sadakat yönetimi sunan bu sistemin dışında, Azerbaycan’da tek noktadan iki hizmeti birden verebilen başka bir uygulama bulunmuyor.  
‘Çoklu kurum desteği’ özelliği sayesinde MilliKart’ın tek bir sistem altyapısı ile birden çok bankaya hizmet verebileceğini belirten Cardtek Group Satış Yönetimi Grup Müdürü Mustafa Öziçsel, böylece her bir bankanın ayrı kurulum yapmasına gerek kalmayacağını söyledi. “Bu durum sistem işletiminde büyük bir zaman ve iş gücü tasarrufu sağlarken aynı zamanda maliyetleri de azaltacaktır. Hizmet alan bankalar aynı sistem mimarisi içinde güvenli bir biçimde kendi verilerine erişebilecek, bir bankanın diğer bir banka bilgilerini görmesi ya da bilgilerine erişimi önlenmiş olacaktır. Sisteme yeni katılacak bankalar için, OCEAN kart yönetim sistemi içinde parametrik olarak tanımlamalar yapılacağından bankaların yeni bir kurulum ve entegrasyon yapma ihtiyacı ortadan kalkmaktadır. Bu proje ile Azerbaycan pazarındaki etkinliğimiz bir kez daha kanıtlamış olduk. Hedefimiz Cardtek Group ürünlerimizi CIS bölgesinde çok daha yaygınlaştırmak.”
OCEAN Multi İntitution geçişinin tamamlamasından memnun olduklarını belirten MilliKart Direktörü Jalal Orujov, “Uygulama yeni bankaların katılmasına imkan tanıyor ve bankaların taksit, bonus kampanyaları uygulama üzerinden sağlanabiliyor. Bu da müşterilerimiz için büyük avantaj” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)