BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaCEPTETEB artık kurumsal----

CEPTETEB artık kurumsal

CEPTETEB artık kurumsal
21 Mayıs 2013 - 11:47 www.finansgundem.com

Bireysel kullanıcı sayısı katlanarak artan CEPTETEB, kurumsal müşteriler için yeniden güncellendi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), akıllı telefonlara özel olarak geliştirdiği mobil bankacılık uygulaması CEPTETEB’i kurumsal müşterilerinin de hizmetine açtı. Uygulamayla TEB bireysel bankacılık müşterilerinin yanı sıra TEB kurumsal bankacılık müşterileri de bankacılık işlemlerini hızlı, pratik ve ücretsiz olarak yapabilecekler. Güncellenen CEPTETEB uygulamasıyla birlikte kurumsal bankacılık müşterileri onay, hesap detayları ve para transferleri gibi işlemleri her an, her yerden yapabilmenin rahatlığını yaşayacak.
Kullanıcı sayısı bir yılda 3 kattan fazla arttı
Mobil sektörün gelişimine paralel olarak büyüyen mobil bankacılık kullanıcı sayısı, Türkiye Bankalar Birliği raporuna göre, 2013’ün ilk çeyreğinde 2012’nin ilk çeyreğine kıyasla %185 artarak 1,6 milyona yükseldi. Bu dönemde TEB, mobil bankacılık uygulaması CEPTETEB’in kullanıcını sayısını %315 arttırarak sektörün üzerinde bir büyüme kaydetti. Sektörde son bir yılda mobil bankacılık üzerinden yapılan finansal işlemler %52 oranında artarken, CEPTETEB’de bu oran sektör ortalamasının üzerinde gerçekleşerek %257’ye ulaştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)