BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYunan marinalarının Türk hükümdarı----

Yunan marinalarının Türk hükümdarı

Yunan marinalarının Türk hükümdarı
21 Ocak 2013 - 10:57 www.finansgundem.com

Yunan medyasının konusu, Doğuş Holding ve Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk

Yunan medyasının, önce Atina’daki Flisvos Marina’yı işleten Lamda Geliştirme’ye yüzde 50 ortak olan, ardından da Pire’deki Zea Marina, Lefkada adasındaki Lefkas Marina ve Korfu adasındaki Guvia Marina’yı işleten Med Marina’s’ın yüzde 51 hissesini satın alan Doğuş Holding ve Yönetim kurulu Başkanı Şahenk’den bahsetmediği gün geçmiyor.  Pazar günü Real News ve Etnos gazeteleri 1’inci sayfalarından ‘Marinalarımıza çıkarma yapan Türk kodaman (megistanas)’ ve ‘Ferit Şahenk her şeyi satın alıyor. Marinalarda Türk hükümdarlığı’ anonslarını verirken, iç sayfalarında ise ‘Yunanistan’a demir atan Türk’ başlıkları ile yayınladıkları haberlerde Doğuş Holding ve Şahenk’i anlattılar.
TÜRK PERSONEL KORKUSU
Yunanistan Turistik Tekne Sahipleri Derneği Başkanı Paris Lutriotis, “Türk yatırımcılara bazı şartlar konması gerek. Türkler, Yunanistan’da aldıkları marinalarda Yunanlı mı yoksa çok daha ucuza çalışan Türk personel mi çalıştıracaklar?” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)