BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkWells Fargo'nun kârına "maliyet" dopingi----

Wells Fargo'nun kârına "maliyet" dopingi

Wells Fargo'nun kârına maliyet dopingi
12 Ocak 2024 - 15:33 www.finansgundem.com

ABD'li Wells Fargo'nun dördüncü çeyrekteki net kârı maliyetlerdeki düşüşün etkisiyle arttı. Banka dördüncü çeyrekte 3.45 milyar dolar, yani hisse başına 86 sent kâr açıkladı.

Wall Street’in en büyük bankalarından Wells Fargo'nun net kârı dördüncü çeyrekte maliyetlerin azalmasıyla arttı, fakat banka 2024'teki net faiz gelirinin bir önceki yıla göre yüzde 7 ila yüzde 9 daha düşük olabileceği konusunda uyardı.

Wells Fargo dördüncü çeyrekte 3.45 milyar dolar, yani hisse başına 86 sent kâr açıkladı. Bankanın geçen senenin aynı dönemindeki kârı 3.16 milyar dolar, hisse başına kârı ise 75 sentti.

ABD'de bankalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faizleri artırmasından destek buldu. Piyasa katılımcıları bu yıl faiz indirimi öngörürlerken, bankaların faiz gelirleri azalmaya başlayabilir.

Öte yanda faizlerin düşmesi daha fazla kişiyi kredi almaya teşvik ederek bankaların bir diğer önemli gelir kaynağını artırabilir.

JPMorgan ve Bank of America dördüncü çeyrek bilançolarını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)