BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisVolkswagen'den Hück ile Türk şampiyon Arslan maç yapacak----

Volkswagen'den Hück ile Türk şampiyon Arslan maç yapacak

Volkswagen'den Hück ile  Türk şampiyon Arslan maç yapacak
13 Kasım 2017 - 13:34 www.finansgundem.com

Volkswagen Yönetim Kurulu Üyesi eski boksör Uwe Hück, Avrupa Şampiyonu Fırat Arslan ile Almanya ve Türkiye’de maç yapacak

Volkswagen Yönetim Kurulu Üyesi eski boksör Uwe Hück, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun misafiri olarak geldiği İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) düzenlediği Türkiye Tasarım Haftası etkinliklerini ziyaret etti.

Kendisi de eski boksör olan ve aynı zamanda Porsche’nin de Yönetim Kurulu Üyeliği ve İşçi Konseyi Başkanlığı’nı yürüten Hück, “Şov değil, gerçek bir dövüş olacak. Bizim sloganımız ‘sadece ringde dövüşebilirsiniz’ olacak. Türkiye’nin yöneticilerini Türkler seçti. Buna saygı duymak zorundayız, onlara ne yapacaklarını dikte edemeyiz” diye konuştu. Almanya’da yaşayan Türkler’e atıfta bulunan Hück, “Politikacılar kavga ederse ülke insanları üzülür. Politikacıların tartışmaması evde anne ile babanın kavga etmesi gibidir. Anne ile baba kavga ettiğinde çocuklar mutsuz olur. Hayat kavga etmek için çok kısa” dedi.

Karşılıklı ilişki sonucu ticaret artıyor

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Biz her zaman ticaretin ayrı siyasetin ayrı olması gerektiğini savunuyoruz. Bir ülkeyle işbirliği yapmak için yıllarca çok büyük çaba harcanıyor. Karşılıklı ilişki sonucu ticaret artıyor. Biz işadamları olarak ilişkileri geliştirmek için köprü vazifesi görüyoruz” dedi.

Bizi Stuttgart’ta kucakladılar

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orakçıoğlu ise “Biz 20 gün önce Almanya’ya Damat Tween mağazaları açmak için gittiğimizde nasıl karşılanacağımızı merak ediyorduk. Ancak orada bizi kucakladılar. Mağazalarımızın bir tanesini Volkswagen ve Porsche’nin fabrikalarının bulunduğu Stuttgart’ta açtık. Orada kariyer yapmış Türkler bizi kaynaştırdı” dedi. Stuttgart’ın Avrupa hızlı tren ağının merkezi olacağına dikkat çeken Orakçıoğlu, 2020’lerde tamamlanacak hızlı tren projesi ile Stuttgart – İstanbul arası yolculuğun 8 saate süreceğini söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)