BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis''Türkiye'de emlak balonu var''----

''Türkiye'de emlak balonu var''

''Türkiye'de emlak balonu var''
22 Kasım 2013 - 13:42 www.finansgundem.com

Global Yatırım/Kutman: Gökdelenden vazgeçmezsek başımız belaya girecek

Türkiye'de emlak balonu olduğunu belirten Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kutman, Türkiye'nin inşaat yerine üretime yönelmemesi halinde başının belaya gireceğini söyledi.
Barcelona Limanı'nın işletmesini alan Global Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, CNBCe.com Haber Müdürü Burcu Göksüzoğlu'nun sorularını yanıtladı.
Türkiye'de her yerde inşaat yapıldığını söyleyen Kutman, "Bunlar ekonomiye fazla katkısı olan şeyler değil. Müteahhit, inşaat, gökdelenden vazgeçip üretime dönük yerlere dönmemizde çok büyük yarar var. Yoksa ülke olarak başımız belaya girecek" şeklinde konuştu.
Kutman, "Bir makine parkının, bir otomotiv fabrikasının, bir buzdolabı fabrikasının ekonomiye çok büyük katkısı var" dedi.
İSTANBUL'DAN EV ALMAM
Türkiye'de emlak balonu olduğunu belirten Kutman, İstanbul'dan yatırım amaçlı olarak emlak almayı tercih etmeyeceğini söyledi. "Evim yoksa alırım" diyen Kutman, "İnsan arabadan önce ev almalı" ifadelerini kullandı.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ismail 23 Kasım 2013 13:13

    ama ben yazdım yorum neden yayınlamadınız tam tersine birileride emlak balonu yok diyorlar türkiyede tabi bunu elinde cok daire yağpaım satanlar diyor basımda bunu desklelitor bencede var bolan türkiyenin heryerinde