BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTopçu'dan vekilin iddialarına yanıt!----

Topçu'dan vekilin iddialarına yanıt!

Topçu'dan vekilin iddialarına yanıt!
27 Şubat 2014 - 11:23 www.finansgundem.com

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu Ak Parti’den istifa eden Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin’in uçakta upgrade edilmediğini doğruladı

AK Parti'den istifa eden Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin'in Pakistan dönüşü de olaylı oldu. Pakistan'a gitmek için bindiği THY uçağından koltuk krizi nedeni ile indirilmek istenen Çetin, dönüş biletinin de iptal edildiğini iddia etti. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ise, yaşanan ilk olay ile ilgili katıldığı bir televizyon programında Çetin için "THY’yi rencide edici konuşmalar yapıyordu" dedi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Ak Parti’den istifa eden Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin’in uçakta upgrade (Uçakta bir üst sınıfa yükseltilme) edilmediğini doğruladı. Hamdi Topçu, CNNTürk ekranlarında yaptığı açıklamada, “Bu milletvekili uçak içinde THY’yi rencide edici konuşmalar yapıyordu. O nedenle diğer milletvekillerine yaptığımız upgrade uygulamasını ona yapmıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Ak Parti'den istifa eden bağımsız milletvekili Muhammed Çetin, Pakistan'a gitmek için bindiği THY uçağından koltuk krizi nedeniyle indirilmek istenmişti. Olay basına yansıyınca, pist başında durdurulan uçak 3 saatlik rötarın ardından havalanmıştı. Sorunun, Çetin’in adının THY tarafından upgrade (uçakta bir üst sınıfa yükseltme) listesinden çıkarıldığı için yaşandığı ortaya çıkmıştı.

Topçu, Çetin’in daha önceki uçuşlarında THY için aşağılayıcı ifadeler kullandığını iddia ederek, “Milletvekillerine upgrade hakkı 2006 itibariyle bitti. Ancak biz şirket olarak milletvekillerimize tek taraflı bu iyi niyeti göstererek onları uçak içinde bir üst sınıfa alıyorduk. Aslında bu milletvekillerinin resmi hakkı değil. . İlgili milletvekili arkadaşımız THY için aşağılayıcı ifade kullanmaya başladı. Bunu hem müfettiş raporlarıyla ve kabin çalışanlarından öğrendik. THY, Ak Parti’den istifa eden etmeyen tüm milletvekillerine bu hizmeti vermeye devam edecek” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)