BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTHY'de grevle ilgili flaş gelişme!----

THY'de grevle ilgili flaş gelişme!

THY'de grevle ilgili flaş gelişme!
24 Temmuz 2013 - 07:18 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları’nda çok ses getirmese de devam eden grevle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı

Türk Hava Yolları’nda 15 Mayıs 2013’te başlayan grev etkisiz bir şekilde devam ederken tarafların hukuk mücadelesi de devam ediyor.
Hava İş Sendikası’nın greve gidenlerin yerine işçi alınıp çalıştırıyor iddiasıyla açmış olduğu davada mahkeme tedbir kararı alarak bu işçilerin çalıştırılmasının durdurulmasını istemişti.
THY, mahkemenin bu kararına uyarak uçucu personel alınarak çalıştırılmaya başlanan kişilerin uçuşlarını kesme kararı aldı.
Böylelikle THY, mahkemenin kararını uygulamaya koymuş oldu. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Airporthaber’e yaptığı açıklamada bu kararın Türk Hava Yolları uçuşlarını etkileyecek bir karar olmadığını söyledi. Topçu, “Sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil. Mahkeme kararını uygulayacağız” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ömür24 Temmuz 2013 09:00

    THY grev'deki işçilerin yerine başka işçi çalıştırmaya devam edecektir. Mahkemenin kararını uyguluyormuş gibi görünüp açıklamalar yapmasından anlaşılıyor ancak karara uymayacaktır.