BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriThodex çöktü mü neden açılmıyor? Şirketten açıklama----

Thodex çöktü mü neden açılmıyor? Şirketten açıklama

Thodex çöktü mü neden açılmıyor? Şirketten açıklama
21 Nisan 2021 - 13:38 www.finansgundem.com

Kripto paraların alım-satımına aracılık eden yerli kripto para borsası THODEX kullanıcılarından gelen bilgilere göre borsada birçok işlem durduruldu. Şirket, sosyal medyadaki söylentiler üzerine açıklamada bulundu.

Türkiye'de en çok kullanılan kripto para borsalarından biri olan THODEX'te art arda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde 2 milyon Dogecoin dağıtacağını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken  THODEX, kullanıcılarının paralarını çekememesi ve hesaplarına müdahale edememesi üzerine 20 Nisan'da açıklama yaparak sitelerinin bakım çalışmasında olduğunu belirtmişti. 

Borsayı kullanan bazı kullanıcılar, polis eşliğinde THODEX'in merkezine gittikleri yönünde paylaşımlarda bulundu. 

THODEX'TEN BAKIM AÇIKLAMASI

Paylaşımlar üzerine THODEX'ten yapılan açıklamada, "Türkiye’nin en büyük ve ilk global lisanslı kripto para borsası THODEX olarak, yatırım güvenliği, kaliteli hizmet ve kullanıcı deneyimini her zaman ön planda tutan bir anlayışla çalışıyoruz. Kullanıcılarımıza dünya çapında kripto para deneyimi sunuyor, üstün müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla gerekli yatırım ve iletişimi her zaman önceliklendiriyoruz" denilen açıklamada, "Bu kapsamda, Borsamızda Dogecoin yatırma ve çekme işlemleri bir süreliğine bakıma alınmıştır. Bakımın tamamlanmasının ardından kullanıcılarımız işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilecektir. Bakım sürecindeyken transfer anında sorun yaşanması durumunda ise coin'ler kullanıcılarımızın hesaplarına geri yatırılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Açıklamaya şöyle devam edildi:

"Bunun dışında Borsamızda genel bir sorun yaşanmamaktadır. Tüm işlemler güvenilir ve sorunsuz şekilde devam etmektedir. Kullanıcılarımızdan ve değerli basın mensuplarından, Borsamız aleyhinde olumsuz algı yaratmaya yönelik mesnetsiz ve maksatlı iddialara itibar etmemelerini önemle rica ederiz."

Kripto paralarda toparlanma sesleri

 

Kripto para için emsal teşkil edecek haciz kararı

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Polis21 Nisan 2021 21:14

    Herkes hırsız...yakalasak ne olacak denetimli serbert ....

  • ben ben21 Nisan 2021 18:06

    Herkes hırsız herkes aç gözlü olmuş. Paranızı ortalık yere bırakmayın. Kontrolü sizde olsun. Yoksa çalıyorlar. Emeğinize birikiminize yazık. Para öyle kolay kazanılmıyor. 

  • Bir yorum22 Nisan 2021 02:38

    Kredi çekip hayal parası almak nasıl bir kafa acaba?

  • Zk21 Nisan 2021 17:11

    Allah yardimcilariniz olsun dileyim zararsiz kurtulursunuz

  • Sai21 Nisan 2021 14:13

    Bir hafta önce paramın yüzde 60 ını çekmiştim onda problem olmadı ama yüzde 30 uyla doge almıştım 200 cent maliyetli onu binanceye çekmeme izin vermedi kaldı öyle yüzde 10 da nakit içerde kaldı. Çok bişey yok benim o yüzden pek de kafaya takmam, toplam yatırım portfoyun yüzde 10 unu sadece kriptoya ayırmıştım ama nakiti çekmeseydim baya zarar olurdu. Bana devir işlemleri pek inandırıcı gelmesede gelirse benimdir gelmezse allah belasını versin derim napim, çok miktarda varlığını burda tutanlar bir hafta gözüne uyku girmez.