BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSüha Taşpolatoğlu neden gitti----

Süha Taşpolatoğlu neden gitti

Süha Taşpolatoğlu neden gitti
22 Mayıs 2013 - 14:55 www.finansgundem.com

Finans Gündem, Roche Türkiye Genel Müdürü Süha Taşpolatoğlu’nun istifasının perde arkasını araştırdı

2008 yılında Roche'un CEMAI Bölgesi Başkanlığı'na getirilerek, 100 ülkenin yönetimine geçen ve şirketin 2 numaralı ismi olan Turgan Göçer’in Nisan ayında emekli olmasıyla Roche Türkiye’de de yeniden yapılanma başladı.
Bilindiği gibi 5 yıldır Roche’un iki numaralı ismi olarak çok etkin görevlerde bulunan Turgan Göçer, geçen ay emekli olmuştu. Emekli olsa da şirket ile yollarını bir süre ayırmayan Göçer’in 2014 Nisan ayına kadar “Gelişmekte Olan Piyasalar Direktörü” olarak şirkette görev alacağı duyurulmuştu.
Turgan Göçer’in emekli olmasıyla birlikte Roche da yeniden yapılanma başladı. CEMAI Bölgesi kapatılarak EMAI Bölgesi’ne dönüştürüldü. EMAI Bölgesi’nin başına da İsviçreli bir yönetici atandı. Bu yapılanma ile birlikte şirketin iki numaralı koltuğuna da yabancı bir yönetici oturmuş oldu.
Roche Türkiye’nin Genel Müdür değişikliğinin ilk sinyalleri de bu yapılanmayla birlikte kendini gösterdi. Kısacası şirketin iki numaralı ismi “yabancılaşınca” Türkiye’deki Genel Müdürün de “yabancılaşacağı” kulislerde konuşulmaya başlandı. Ve Roche Türkiye Genel Müdürü Süha Taşpolatoğlu’nun istifa haberi geldi. Şimdi merak edilen soru Süha Taşpolatoğlu’nun yerine kimin atanacağı? Tüm sektör bu atamayı beklerken Finans Gündem’e ulaşan bilgilere göre Roche Türkiye’ye yurt dışından yabancı bir yönetici gelecek. En azından beklentiler şimdilik o yönde. Ayrıntılar Finans Gündem’de olacak...
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)