BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSPK'dan asılsız suçlamaya yanıt----

SPK'dan asılsız suçlamaya yanıt

SPK'dan asılsız suçlamaya yanıt
04 Eylül 2014 - 10:40 www.finansgundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul'da işlem gören hisselere ilişkin basın açıklaması yaptı

Borsa İstanbul tarafından Bank Asya hisselerinin işlem sırasının kapatılmasının ardından, Sermaye Piyasası Kurulu ve Kurum Başkanı Vahdettin Ertaş’a yönelik bazı çevrelerden haksız olarak başlatılan karalama kampanyasına ve “Bunlara dava açın” çağrılarına yanıt geldi. Sermaye Piyasası Kurulu bir basın açıklaması yaptı. SPK'nın açıklamasına göre, 01-01-2013 tarihinden bugüne kadar hiçbir hisse senedinin SPK tarafından işleme kapatılması ya da açılması yönünde karar alınmadığı bildirildi.Çünkü Bank Asya hisselerinin işlem sırasının kapatılması kararı Borsa İstanbul yönetimi tarafından alındı.

SPK'nın basın açıklamasının detayı şöyle:

Bilindiği üzere, Kurulumuzca alınan ve kamuoyunu ilgilendiren tüm Kurul Kararları Haftalık Bülten aracılığı ile Kurulumuz web sitesinde yayınlanmaktadır. Söz konusu Bültenlerden de izleneceği üzere, 01.01.2013 tarihinden bugüne kadar (4.9.2014) Kurulumuzca herhangi bir şirketin ya da bankanın Borsadaki işlem sırasının kapatılması ya da kapalı olan bir hisse senedi sırasının açılması yönünde karar alınmamıştır.
 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)