BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSerdar İnan kayıp mı----

Serdar İnan kayıp mı

Serdar İnan kayıp mı
15 Nisan 2018 - 07:42 www.finansgundem.com

İnanlar İnşaat'ın patronu ortadan kayboldu. İddialara göre Serdar İnan Kanada ya da Avustralya'ya yerleşti.

Hürriyet ekonomi yazarı Jale Özgentürk, Serdar İnan'la ilgili şok iddiayı köşesine taşıdı. İşte o yazı...

*
Son günlerde hem sosyal medyada hem iş dünyasında gündeme gelen bir iddia var: İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan kayıplara karıştı...

İnanlar İnşaat, başta gayrimenkul olmak üzere sigorta ve otomotiv sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. Serdar İnan’ın Kanada ya da Avustralya’ya yerleştiği öne sürülüyor.

Alacaklı çalışanlar ve İnanlar’ın devam eden projelerinden konut alanların da Serdar İnan’a ulaşamadığı sosyal medyada gösterdikleri tepkilerden anlaşılıyor.

Binlerce konut üreten ve ilginç projelerle gündeme gelen İnan, Ağustos 2016’da FETÖ/PDY finans yapılanması soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı. İnan bu olay sonrası yaptığı açıklamada “İfademin alınmasını müteakip bu soruşturma ile şahsımın bir alakasının olmadığı anlaşılmış Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile koşulsuz serbest bırakılma kararı alınmıştır” demişti.

50 yılı aşkın süredir faaliyette olan bir firmanın en tepe isminin, hakkındaki ‘kaçtı’ iddialarına karşı sessiz kalması dikkat çekici. İddialar üzerine biz de geçen hafta kendisine ulaşmaya çalıştık. Ancak ne şirketinden ikna edici bir cevap alabildik ne de bir yetkiliyle konuşabildik. Serdar İnan mesajlarımıza da dönüş yapmadı.

Bu arada ‘kaçtı’ iddiaları üzerine bazı alacaklı bankaların da harekete geçtiği bize ulaşan bilgiler arasında. Bakalım önümüzdeki günlerde Serdar İnan’dan bir ses çıkacak mı?

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • inanlar inşaat a.ş personeli21 Mayıs 2018 02:18

    inanlar inşaat a.ş nin 2 tane yetkili Renault servisi vardı kasalarını ve banka hesaplarını da boşalttılar .250 personelin hiç bir hakkını vermeden kaçtılar.

  • Nesimi Kanay15 Nisan 2018 21:00

    Hangi bankalar ile çalışıyor bu firma?

  • .04 Mayıs 2018 11:51

    Kredi borçlarını kapatacaksınız galiba :D :D :D

  • eski inanlar çalışanı15 Nisan 2018 14:48

    1) Serdar İnan'ın kayıp mı olduğu sorusuna gelirsek. Serdar İnan 15 Temmuz sonrası yapılan Fetö soruşturmaları sırasında 15 gün gözaltına alındı ve sonrasında serbest bırakıldı. Serdar İnan Eylül 2016 yılından beri zaten Kanada'da yaşıyor. Şirket işlerini kardeşi Murat İnan, yardımcısı Dilber Gülsen Ramazanoğlu ve genel müdür Abdullah Ünlü yürütüyordu. Şirket yaklaşık 1 yıldır zor durumdaydı ödeme sıkıntıları çekiyordu. Çalışanlara verilen bilgi Nisan sonunda tazminatların ödenerek kapanış verileceği idi.

  • inanlar personeli21 Mayıs 2018 02:21

    inanlar inşaat a.ş Renault çalışanlarından kimse haklarını alamadı dediklerinin hepsi yalan çıktı 250 personel işsiz parasız kaldı.Sayın Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyoruz işçilerin hakları için.