BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisŞahenk yine satın aldı!----

Şahenk yine satın aldı!

Şahenk yine satın aldı!
16 Ağustos 2013 - 08:04 www.finansgundem.com

Yıllardır dünyaca ünlü isimlerin Türkiye’deki konserlerine ve çeşitli festivallere sponsor olan Ferit Şahenk, artık bu sektörde de patron oldu

Yeme içme sektöründe hızla büyüyen Doğuş Grubu, son hamlesini etkinlik sektöründe yaptı. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, İstanbul’da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Iron Maiden konserini de düzenleyen etkinlik şirketi Pozitif’i satın aldı.
Milliyet'in haberine göre, taraflar arasında varılan anlaşmayla Doğuş, Pozitif Grubu’nun yüzde 80 hissesine sahip oldu. Pozitif Grubu bünyesinde yer alan Babylon İstanbul, Babylon Lounge, Babylon Aya Yorgi de Doğuş Grubu’na geçti. Radyo Babylon ve Babylon Dergi Grubu da Doğuş’un oldu.
Ünlü isimleri getirdi
Pozitif Grubu 20 yıldan bu yana müzik ve etkinlik alanında faaliyet gösteriyor. Pozitif; Efes Pilsen Blues, Akbank Caz, Efes Pilsen One Love, Rock’N Coke gibi büyük etkinlikleri yapıyor. Dünyaca ünlü isimleri Türkiye’ye getiriyor.
Pozitif Live ise grubun alt markası olarak canlı etkinlik yönetimi faaliyetlerini yürütüyor. Şahenk’in, İstanbul ve Bodrum’da büyük organizasyonlar yapılması için kurmaylarına talimat verdiği belirtiliyor.
Merano, Cennet’e geliyor
Doğuş Grubu, Türkiye’nin önde gelen patronlarının sağlıklı yaşam için tercih ettiği Merano Sağlık Merkezi’ni de Türkiye’ye getiriyor.
Merano’nun ilk adresi Vedat Aşcı’nın Bodrum Cennet koyundaki Mandarin Oriental olacak. İçinde 107 odalı Mandarin Oteli’in de yer alacağı The Residences Mandarin’de, Ferit Şahenk’in yanısıra Suzan Sabancı Dinçer, Cem Yılmaz, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Ethem Sancak gibi iş ve sanat camiasının önde gelen isimlerinin villaları var.
Sağlık merkezi önümüzdeki mart ayından itibaren özellikle patronların fazla kilolarından kurtulması için hizmete açılacak. Sağlıklı yaşam alışkanlığıyla bilinen Şahenk, yıllardır detoks için Merano’yu tercih ediyordu. Merano’yu tercih eden ünlü işadamları arasında Cem - Ümit Boyner çifti, Nezih Barut, Sennur Dinçkök, Hamdi Akın da yer alıyor.
Deniz uçağı işletecek
Ferit Şahenk, deniz uçağı işletmeciliğine de başlıyor. Mandarin’in üst düzey müşteri profili nedeniyle İstanbul’dan kalkacak deniz uçakları direkt olarak Cennet koyuna inecek. Merano Henri Chenot’a ya da Mandarin’e gelmek isteyenler havaalanı yerine direkt Cennet koyuna inebilecekler. Deniz uçağı alımlarını tamamlayan Şahenk, bu hizmeti Marmaris’teki D-Hotel müşterileri için verecek.
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)