BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSabancı'ya Hong Kong'dan büyük mesaj----

Sabancı'ya Hong Kong'dan büyük mesaj

Sabancı'ya Hong Kong'dan büyük mesaj
12 Temmuz 2013 - 12:46 www.finansgundem.com

Güler Sabancı'ya, Hong Kong Polytechnic Üniversitesi tarafından Fahri Doktora ünvanı veriliyor.

Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı'ya, Hong Kong Polytechnic Üniversitesi tarafından Fahri Doktora ünvanı veriliyor. Hong Kong Polytechnic Üniversitesi Konseyi, topluma yaptığı katkılar ve başarıları dolayısıyla Güler Sabancı'ya Fahri Doktora ünvanı verme kararı aldığını açıkladı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Güler Sabancı'ya Fahri Doktora ünvanı, gelecek Ekim ayında Hong Kong'da düzenlenecek bir törenle, Hong Kong Polytechnic Üniversitesi Rektörü Prof. Timothy Tong tarafından verilecek.
Üniversite, sanayi-üniversite işbirliğinde küresel lider kabul ediliyor
Hong Kong Polytechnic Üniversitesi, tüm dünyada sanayi-üniversite işbirliği konusunda küresel lider olarak kabul edilirken, uygulamalı araştırmalar, inovasyon ve teknoloji konularında da öne çıkıyor. Hong Kong Polytechnic Üniversitesi'nden daha önce fahri doktora ünvanı alan isimler arasında Princeton Üniversitesi'nden Prof. Chung K. Law, TAL Group Başkanı Prof. Harry Lee, Sichuan Üniversitesi'nden Prof. Xie Heping ve tasarımcı Kan Tai-Keung gibi isimler yer alıyor.
Sabancı'nın diğer ödülleri
Açıklamaya göre Güler Sabancı, aralarında İspanya'nın en üst düzeydeki liyakat nişanı olan “Encomienda De Numero”, Fransız “Legion d'Honneur” nişanları ile Clinton Küresel Vatandaşlık, Raymond Georis Yenilikçi Filantropist, Schumpeter ve European School of Management and Technology tarafından verilen Sorumlu Liderlik Ödülü'nün de yer aldığı birçok ödülün sahibi. Sabancı ayrıca, 2011 yılında Financial Times tarafından “Dünyanın Zirvesindeki 50 İş Kadını” arasında ikinci seçildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)