BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisPERAKENDE BANKACILIK KİME BAĞLANDI?----

PERAKENDE BANKACILIK KİME BAĞLANDI?

PERAKENDE BANKACILIK KİME BAĞLANDI?
29 Temmuz 2009 - 16:35 www.finansgundem.com

Perakende Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Karakışla'nın Denizbank'tan ayrılmasıyla birlikte genel müdür yardımcılarından birinin yetki ve sorumlulukları attı. Çünkü Parekende bankacılık başka bir genel müdür yardımcısına bağlandı.

Denizbank'ta Barbaros Karakışla'nın ayrılmasından sonra boşalan perakende bankacılık bugün itibariyle tarım ve işletme bankacılığından sorumlu genel müdür yardımcısı Gökhan Ertürk'e bağlandı. Ertürk, bankanın en genç genel müdür yardımcısı... Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Programlama Bölümü'nden mezun olan Ertürk, aynı üniversitenin İşletme ve Uluslararası İlişkiler Bölümlerinde çift lisans öğrenimi yaptı. Ertürk, çalışma hayatına 1993 yılında THY Bilgi İşlem Merkezi’nde başladı. Sırasıyla, İktisat Bankası Nakit Yönetimi ve Elektronik Bankacılık, Türk Ekonomi Bankası Nakit Yönetimi Bölümleri'nde görev yaptıktan sonra Akbank’ta İşletme Bankacılığı, Tarım Bankacılığı ve Nakit Yönetimi'nden sorumlu Bölüm Başkanlığı görevlerini üstlendi. Kasım 2006’da İşletme ve Tarm Bankacılığı Grubu’nda sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak DenizBank’a katılmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)