BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisO villa Gül'ün değilmiş!----

O villa Gül'ün değilmiş!

O villa Gül'ün değilmiş!
07 Temmuz 2014 - 07:57 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, Kanlıca sırtlarındaki villanın damadına ait olduğunu, ancak İstanbul'a taşınırsa orada ikamet edebileceğini açıkladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 28 Ağustos'tan sonra yerleşmek için satın aldığı iddia edilen Kanlıca sırtlarındaki villanın kendisine değil damadına ait olduğunu açıkladı.  

Abdullah Gül'ün görevini tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşeceği ve Kanlıca sırtlarında, Hıdiv Kasrı’nın üst kısmında yer alan lüks bir siteden Boğaz manzaralı villa satın aldığı haberiyle ilgili Cumhurbaşkanlığı’ndan açıklama yapıldı.

O VİLLADA İKAMET ETMESİ SEÇENEKLER ARASINDA

Hürriyet’te yayınlanan haberdeki villanın seçenekler arasında bulunduğuna dikkat çekilen açıklamada şöyle denildi:
“Bugün bir gazetede yer alan Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da bir villa aldığına dair haber gerçeği yansıtmamaktadır. Adı geçen villa Sayın Cumhurbaşkanımıza değil, işadamı damadı Mehmet Sarımermer’e aittir. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul’a taşınması halinde söz konusu villada ikâmet etmesi seçenekler arasındadır. Kamuoyuna saygı ile duyulur.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)