BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMehmet Nane iddialarına Sabancı ne dedi?----

Mehmet Nane iddialarına Sabancı ne dedi?

Mehmet Nane iddialarına Sabancı ne dedi?
15 Şubat 2016 - 15:30 www.finansgundem.com

Carrefoursa genel müdürü Mehmet Nane'nin istifasının ardından konuşulan iddialara Sabancı Holding'ten kısa bir değerlendirme geldi

Mehmet Nane'nin Carrefoursa genel müdürlüğünü bırakması, rahatlıkla bu yılın ilk sürpriz ayrılığı olarak değerlendirilebilir. Nane, 18 yıllık Sabancı Holding kariyerinin son üç yılını Carrefoursa genel müdürü olarak geçirmişti.
 
Mehmet Nane'nin görevi bırakmasının ardından iş dünyasında pek çok yorum yapıldı. Gelen bilgiler arasında Nane'nin yıl sonu prim paketi konusundaki anlaşmazlık gerekçesiyle Sabancı Holding'den ayrıldığı iddiası da vardı. Ne derece doğru olduğu tam bilinememekle birlikte bu konu uzun süre iş dünyasını meşgul etti.
 
Geçen hafta Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul TÜSİAD genel kurulunda Ekonomist dergisine bu ayrılığı değerlendirdi. Ayrılık kararının prim paketi anlaşmazlığına dayanıp dayanmadığına ilişkin görüşlere Kurtul, "Doğru değil, primle ilgili bir durum yok" demekle yetindi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)