BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKral Charles'ın askeri sıcakta bayıldı----

Kral Charles'ın askeri sıcakta bayıldı

Kral Charles'ın askeri sıcakta bayıldı
11 Haziran 2023 - 13:29 www.finansgundem.com

İngiltere'de geleneksel askeri geçit töreni provasında aşırı sıcak nedeniyle kraliyet muhafızlarından bayılanlar oldu. Kimi sedyeyle alandan alındı, kimiyse tekrar ayağa kalıp provaya devam etti.

İngiltere'de 17 Haziran'da geleneksel askeri geçit töreni düzenlenecek. Törene bir hafta kala başkent Londra'da provalar yapıldı. 30 dereyi bulan sıcaklık nedeniyle prova sırasında kraliyet muhafızlarından bayılanlar oldu.

1500'den fazla asker, 17 Haziran'da ordu alayları tarafından yapılacak "Trooping the Colour" adlı geçit töreninin provasını yapıyordu. Prens William da askerleri denetlemek için provadaydı.

Provanın yapıldığı gün Londra'da hava sıcaklığı 30 dereceye kadar yükseldi. Provaya yün üniforma ve ayı postundan şapkalarla katılan askerlerin bazıları sıcağa dayanamayarak bayıldı.


Bayılan kraliyet muhafızlarının yardımına bölgedeki ilkyardım görevlileri sedyelerle koştu.

Prens William Twitter'dan paylaştığı mesajında sıcak havada provaya katılan askerlere teşekkür etti ve "Zor koşullarda hepiniz çok iyi iş çıkardınız" ifadelerini kullandı.

"Trooping the Colour" adı verilen, kökeni 17. yüzyıla kadar uzanan askeri geçit töreni, Birleşik Krallık hükümdarının resmi doğum gününü kutlamak için her yıl haziran ayında düzenleniyor.

17 Haziran'daki törene Kral 3. Charles hükümdar olarak ilk kez katılacak. (NTV)

İngiltere'de tarihi gün... Kral Charles tacını giydi

Kral 3. Charles’ın taç giyme töreni davetiyesi ortaya çıktı

Kraliçe'nin muhafızları işten çıkarılıyor!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.11 Haziran 2023 17:02

    SICAK HAVALARDA ŞAPKALAR BAŞLIKLAR NEMLENDİRİP KULLANARAK BEYNİN AŞIRI ISINIP KALP ATIŞININ HIZLANMASI VÜCUT ISISINI YÜKSELTMESİ ENGELLENMELİDİR SOĞUK HAVALARDA TAM TERSİ YAPILMALI KURU KATBEKAT BAŞLIKLARLA GİYSİLERLE VÜCUT ISISININ DÜŞMESİ ÖNLENMELİDİR VÜCUT ISISINI SICAK/SOĞUK HAVALARDA GÜNDÜZ ÇALIŞMA VAKTİ GECE UYKU VAKTİ UYGUN SICAKLIKLARDA TUTANLAR BAŞLARINA KAZA/BELA GELMEZ İSE DAHA UZUN SÜRE YAŞAYABİLİRLER