BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul Valisi Gül'den 1 Mayıs mesajı----

İstanbul Valisi Gül'den 1 Mayıs mesajı

İstanbul Valisi Gül'den 1 Mayıs mesajı
01 Mayıs 2024 - 17:55 www.finansgundem.com

İstanbul Valisi Gül, 1 Mayıs kutlamaları sırasında yoğun çalışma yapan emniyet güçlerine teşekkür etti ve yaşanan ulaşım kısıtlaması nedeniyle vatandaşlardan özür diledi.

Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamalarına izin vermeyen İstanbul Valisi Davut Gül, alınan tedbirler sayesinde kentin zarar görmediğini belirterek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya, mülki idare amirlerine ve kolluk kuvvetlerine teşekkür etti.

Vali Gül, "Ulaşım kısıtlaması ve diğer tedbirler nedeniyle verdiğimiz geçici rahatsızlık nedeniyle herkesten özür dilerim" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Davut Gül, şu ifadeleri kullandı:

"1 Mayıs tedbirleriyle, gözbebeğimiz İstanbul’umuzun zarar görmemesine büyük katkı sağlayan; Başta İçişleri Bakanımız Sn. Ali YERLİKAYA olmak üzere, mülki idare amirlerimize, emniyet müdürlerimize, jandarma ve sahil güvenlik komutanlarımıza, kolluk kuvvetlerimize, tüm kamu görevlilerine ve ferasetiyle her zaman dünyaya örnek olan 16 milyon İstanbullu hemşehrimize sonsuz teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için aldığımız tedbirlerlerle ( ulaşım kısıtlaması vb.) geçici rahatsızlık verdiğimiz herkesten çok özür dilerim. Rabbim milletimiz ve devletimizi her türlü kaza ve beladan muhafaza eylesin."

İş dünyasından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

 

Bakan Işıkhan'dan, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' mesajı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)