BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKılıçdaroğlu'nun kızı Vakıfbank'tan istifa etti----

Kılıçdaroğlu'nun kızı Vakıfbank'tan istifa etti

Kılıçdaroğlu'nun kızı Vakıfbank'tan istifa etti
03 Şubat 2014 - 11:55 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu Vakıfbank’taki Hukuk Müşavirliği görevinden istifa etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun Vakıfbank’taki Hukuk Müşavirliği görevinden istifa etti ortaya çıktı.  T24’ün yazdığı istifa haberine ilişkin Kılıçdaroğlu’ndan “Kişisel tercihi” değerlendirmesi geldi.

ÖZELDE ÇALIŞMAK İSTİYORDU

“Geçen haftaki grup toplantısı konuşmanızda Vakıfbank'ın da isminin geçtiği bazı bilgileri kamuoyuyla paylaşmıştınız. Kızınızın istifasının dile getirdiğiniz iddialarla ilgisi var mı?” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Kesinlikle hayır.. Uzun süredir kendisi kamu görevinden ayrılarak özel sektörde çalışmak istiyordu. Tamamıyla kendi kişisel kararı” yanıtını verdi.       
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kimin bankasına ortak olacak.04 Şubat 2014 17:00

    kendi işlerini çok güzel saklıyorlar

  • Yakup03 Şubat 2014 12:18

    kemo'nun yanındaki kızı mı? annesi gibi duruyor da :)) sahte bilgi de olsa banka sırrı vermek anlamına gelen sızdırma hadisesi büyük suç değil mi? nerde vakıfbank yönetimi, nerde bddk, nerde savcılar?