BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisJet Fadıl'ın yeğeni de tutuklandı!----

Jet Fadıl'ın yeğeni de tutuklandı!

Jet Fadıl'ın yeğeni de tutuklandı!
29 Aralık 2015 - 08:22 www.finansgundem.com

Fadıl Akgündüz'ün tutuklanmasından sonra, dün de Akgündüz'ün yeğeni dolandırıcılıktan tutuklandı

İstanbul Bayrampaşa'da Caprice Gold Oteli'ni 5 yıldır teslim etmediği için 8 bin 400 yatırımcıyı mağdur ettiği iddiasıyla tutuklanan Fadıl Akgündüz'ün yeğeni Mehmet Fatih Obut da  dolandırıcılıktan tutuklandı.

Hayali projelerle piyasadan 1 milyar lira civarında para topladığı iddia edilen Fadıl Akgündüz, ablası Avniye Obut, eniştesi İbrahim Obut ve yeğeni Mehmet Fatih Obut hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen çete soruşturması devam ediyor. İstanbul Bayrampaşa'da inşa ettiği Caprice Gold Oteli'ni 5 yıldır tamamlamayarak 8 bin 400 yatırımcıyı mağdur eden Akgündüz'ün tutuklanmasından sonra dün de Akgündüz'ün yeğeni Mehmet Fatih Obut, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Fatih Obut'un, Akgündüz'ün mal varlığını devrettiği kasası olduğu ileri sürülürken Obut'un annesi Avniye Obut ile babası İbrahim Obut da soruşturmada şüpheli sıfatıyla yer alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)