BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisIşıklar Ambalaj’a Irak ödülü----

Işıklar Ambalaj’a Irak ödülü

Işıklar Ambalaj’a Irak ödülü
02 Ekim 2014 - 13:27 www.finansgundem.com

Türkiye’den Işıklar Ambalaj, Lafarge'ın “Gelişen Pazarlar” kategorisinde ödüle layık görüldü.

İnşaat malzemeleri üretiminde dünya lideri olan Lafarge, global anlamda 75’in üzerindeki tedarikçisini 7 farklı başlık altında değerlendirmeye alarak ödüllendirdi. Türkiye’den Işıklar Ambalaj “Gelişen Pazarlar” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Dünya çapında 62 ülkede 64.000 çalışan ile hizmet veren ve yıllık 15.2 milyar euroya yaklaşan satış hacmi olan Lafarge, global tedarikçilerini ödüllendirdi. Işıklar Holding’in şirketi olan Işıklar Ambalaj’ı “Gelişen Pazarlar” kategorisi altındaki en iyi tedarikçi olarak seçti. Irak’taki gelişen pazarı öngörmesi ve pazara uygun çözümler üretmesi sebebiyle kazanılan ödülü, şirketin Genel Müdürü Volkan Girişken aldı.



2013 yılının ikinci çeyreğinde Erbil’de faaliyete geçen fabrika, Lafarge’ın bölgedeki en önemli tedarikçisi oldu. Girişken, Lafarge’a özel ürün geliştirmenin, kaliteli hammadde kullanımının, işçilik kalitesinin, teslimat sürelerinin ve düşük maliyetin bu ödülü kazanmalarında büyük önemi olduğunu vurguladı.

Lafarge, bu ödülle Işıklar Ambalaj’ı güvenilir, stratejik bir partner olarak konumlandırırken, iki firmanın Irak ile başlayan yurtdışı çalışmaları, gelecek iş birlikteliklerinin zeminini oluşturmaya başladı.
 
Dünya devini geride bıraktı
Irak’ta kağıt ambalaj üretimi yapan iki firma bulunuyor ve Işıklar Ambalaj’ın rakibi dünyanın en büyük kağıt ambalaj üreticisi konumunda. Volkan Girişken, bölgeye rakiplerinden önce yatırım yaptıklarını ve bir Türk şirketi olarak vizyonlarını ortaya koyduklarının altını çizdi.

Girişken ayrıca Lafarge’ın değerlendirmesindeki bir noktaya dikkat çekti: ‘Işıklar, Irak pazarını en yüksek kaliteli kağıt ambalaj üretimi ile tanıştırdı.’
Diğer kategorilerde ödül kazanan 6 firma; Caterpillar, BASF, Haver&Boecker, Chryso, Billerud-Korsnas ve Adice oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)