BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİki dev kuruluş İstanbul'da eğitime geliyor----

İki dev kuruluş İstanbul'da eğitime geliyor

İki dev kuruluş İstanbul'da eğitime geliyor
02 Temmuz 2013 - 16:14 www.finansgundem.com

‘Uluslararası Yaptırımlar’ alanındaki son gelişmeler ve kritik araçlar üzerine yoğunlaştırılmış 2 günlük eğitim, Eylül'de İstanbul’da yapılacak

Küresel ticaret ve mali ilişkiler giderek daha önemli ve merkezi bir hale geliyor. Bu nedenle, alanlarındaki güncel gelişmeleri takip etmek şirketler için hayati önemde.
 ‘Uluslararası Yaptırımlar’ alanındaki son gelişmeler ve kritik araçlar üzerine yoğunlaştırılmış 2 günlük bir eğitim, Eylül ayında İstanbul’da yapılıyor. ‘International Association of Financial Management’ ile ‘Eurasia Business and Economics Society’ tarafından düzenlenen eğitim, bu iki kuruluşun İstanbul’da düzenleyecekleri bir dizi eğitimin ilki. Söz konusu eğitim programı, kurum çalışanlarına faaliyet alanlarındaki son gelişmeleri ve mevcut araçlar ile teknikleri sağlamayı amaçlıyor. Program, özellikle yurtiçi ve uluslararası kara para aklama, mali suçlar ve bunun toplumlar ve insanlar üzerindeki olumsuz etkileri üzerine yoğunlaşacak.
Program kapsamında; kara para, kara parayla mücadele, yaptırımlar, küresel yaptırım programları, gelişmiş değerleme tespiti, yaptırımlar uyumu ve risk değerlemesi, riskler ve müşteri risklerinin değerlemesi, veri tarama, hayır kurumları ve kirli finansman, hayır kurumlarına bankacılık hizmeti vermenin riskleri, yasadışı faaliyetlere yardım işlemlerini yakalamanın ipuçları, itibar hasarı ve utanç gibi konular detaylı biçimde ele alınacak.
Eğitime katılanlara ‘International Association of Financial Management’ tarafından ‘Katılım Belgesi’ verilecek. Eğitim programı hakkında daha detaylı bilgiye http://www.interfima.org/ web sitesinden ulaşılabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)