BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHDP'li vekil PKK'ya gıda mı taşıyordu?----

HDP'li vekil PKK'ya gıda mı taşıyordu?

HDP'li vekil PKK'ya gıda mı taşıyordu?
07 Eylül 2015 - 12:49 www.finansgundem.com

PKK’ya gıda götüren araçtan HDP milletvekili Şafak Özanli çıktı

Kars’ta terör örgütü PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahısların bir marketten temin ettikleri gıda ve ihtiyaç malzemesini Kağızman-Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine götürecekleri ihbarını alan Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, söz konusu araçları ilçe çıkışında durdurdu. Aralarında HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli’nin de olduğu 8 kişi gözaltına alınırken, araçta çok sayıda gıda ve ihtiyaç malzemesi olduğu görüldü. HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli kimlik tespiti yapılmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 8 kişi ise Digor Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)