BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGöstergeler Bitcoin için yeşile döndü----

Göstergeler Bitcoin için yeşile döndü

Göstergeler Bitcoin için yeşile döndü
19 Ağustos 2021 - 14:02 www.finansgundem.com

MACD göstergesi, Bitcoin'in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana ilk kez yeşil.

Bitcoin (BTC) fiyatına dair yapılan tahminlere, 40.000 dolarda dip seviyenin görüleceğine dair görüşler dillendiriliyor.

37.000 dolar Bitcoin için son şans

Cointelegraph Piyasalar ve TradingView verilerine göre, BTC/USD paritesi çarşamba günü 45.000 dolar civarında seyretti ve düşük zaman dilimlerinde net bir yön yakalamadı.

Günün erken saatlerinde 44.200 dolara doğru gelen düşüş yukarı yöneldi, ancak parite için saatlik grafikte düşük tepeler oluşmaya başladı.

Cointelegraph'a katkıda bulunan Michaël van de Poppe, düzeltme aşamasına işaret eden daha yüksek diplerin görünebileceği sonucuna vardı.

En son YouTube videosunda, "Şu anda piyasalar, bu düzeltme hareketini 39.000 ila 42.000 dolar arasında bir yerde sabitleyecek" dedi.

Van de Poppe, boğalar için kritik çizginin 37.000 dolar civarında olduğunu ve bunun mevcut alım satım bölgesinde Bitcoin'i destekleyen son destek olduğunu söyledi.

MACD, Bitcoin rekoru gördüğünden bu yana ilk kez yükseldi
Bitcoin'in nisan ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.500 dolara ulaşmasından bu yana, 8 Ağustos itibarıyla ilk kez haftalık hareketli ortalama yakınsama/ıraksama (MACD) göstergesi yeşile döndü.

İlgili: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi nedir?

MACD, bir varlığın genel yörüngesini çizmek için klasik bir yorumlama yöntemi. Böyle bir yeşil görüntü, en son 2020'nin dördüncü çeyreğinin başlarında görüldü ve son boğa koşusunun başlaması için sıçrama tahtası görevi gördü.

Popüler Twitter yorumcusu BTC Archive'in geçen hafta belirttiği gibi, 2019'da benzer şekilde oluşan yeşil gösterge, önemli fiyat artışı için ipucu vermişti.

Varlık yönetim şirketleri Bitcoin yatırımı yapıyor

 

Bitcoin ile ile alışveriş nasıl yapılır?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)