BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim'de polise saldıran 210 kişi gözaltında----

Taksim'de polise saldıran 210 kişi gözaltında

Taksim'de polise saldıran 210 kişi gözaltında
01 Mayıs 2024 - 16:28 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' kapsamında Taksim'e yürüyen toplam 210 kişinin gözaltında olduğunu bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanı'na ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, bir önceki mesajında da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili İstanbul'daki polislere teşekkür etti.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kanunsuz gösteri ve yürüyüşüne karşı büyük bir ferasetle, sağ duyuyla karşı koyan, toplumsal olayların nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda, dünyadaki tüm polis teşkilatlarına örnek olan İstanbul'daki kahraman polislerimize teşekkür ediyorum. Sizlerle iftihar ediyorum. Milletimizin destek ve duası sizlerle."

Kısıtlama uygulanan yollar trafiğe açıldı

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı tedbirleri kapsamında ulaşıma kapatılan bazı noktalardaki kısıtlamanın saat 16.00 itibarıyla kaldırıldığını paylaştı.

Bu kapsamda Fatih İlçesinde; 15 Temmuz Şehitler Caddesi, Macar Kardeşler Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi, Cemal Birsel Caddesi, Kennedy Caddesi, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Kadir Has Caddesi, Abdulezel Caddesi, Büyük Kahraman Caddesi, İtfaiye Caddesi, Hayriye Tüccarı Caddesi, 16 Mart Şehitleri Caddesi, Akdeniz Caddesi ve bu caddelere bağlanan yollar trafiğe açıldı.

Atatürk (Unkapanı) Köprüsü üzeri araç trafiği Kasımpaşa istikametine;
Evliya Çelebi Caddesi (Tarlabaşı istikametine bağlanan yollar hariç), Turabi Baba Caddesi, Bahariye Caddesi (Tarlabaşı Bulvarına bağlanan yollar hariç), Piyale Paşa Bulvarı ve Hasdal-Okmeydanı Bağlantı yolu (Piyale Paşa istikameti), Kasımpaşa Bahariye caddesi trafiğe açıldı.

Ayrıca Beyoğlu ilçesi; Refik Saydam Caddesi, Tersane Caddesi, Kurtuluş Deresi Caddesi, Sıracevizler Caddesi, Darülaceze Caddesi Bahariye Caddesi'nden Tarlabaşı Bulvarı'na çıkan sokaklar ile Galata Köprüsü çift yönlü olarak kapalı bulunmaya devam edeceği aktarıldı.

Marmaray Sirkeci İstasyonu, İETT seferleri, Alibeyköy-Eminönü Tramvayı, Bağcılar- Eminönü Tramvayı (Eminönü istasyonuna kadar), Sirkeci-Haydarpaşa Arabalı vapuru, Eminönü Vapur İskelesi, Karaköy Vapur İskelesi, Kabataş Vapur İskelesi, Beşiktaş Vapur İskelesi seferleri de normale döndü.

Erdoğan: Taksim meydanı mitinge uygun değil

 

1 Mayıs kutlamaları için Taksim Meydanı kararı

 

1 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)