BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriElon Musk Bitcoin'i yeniden yükseltti----

Elon Musk Bitcoin'i yeniden yükseltti

Elon Musk Bitcoin'i yeniden yükseltti
25 Mayıs 2021 - 01:44 www.finansgundem.com

Yaklaşık 10 gün önce, çevresel faktörleri öne sürerek Bitcoin ile Tesla satışını askıya aldığını açıklayarak Bitcoin'in şok kayıplara uğramasına neden olan Elon Musk, yeniden Bitcoin fiyatlarını zıplatan açıklama yaptı

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kuzey Amerika'daki Bitcoin madencileriyle konuştum. Mevcut ve planlı yenilenebilir enerji kullanımlarını yayınlamayı ve dünya genelindeki madencilerden de böyle yapmayı isteyeceklerini taahhüt ettiler. Potansiyel olarak ümit verici" ifadelerini kullandı.

Bitcoin gelen haberlerle çalkalanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalara damga vuran Elon Musk'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ve Çin'den gelen haberlerle sert düşüş yaşayan Bitcoin fiyatlarında dalgalanmalar sürüyor. Daha önce Bitcoin için çok fazla enerji sarf edildiği için Tesla ürünlerinin Bitcoin ile satılmayacağını açıklayan Musk'tan yeni bir açıklama geldi.

Elon Musk, Bitocin madencileriyle görüştüğünü ve yenilenebilir enerji kullanımlarını yaygınlaştırmayı taahhüt ettikleri söyledi. Musk bu gelişmenin "Potansiyel olarak ümit verici" olduğunu kaydetti.

YÜZDE 15 YÜKSELDİ

Peş peşe gelen kötü haberler sonrası Bitcoin fiyatları 30 bin seviyesine kadar düşmüştü. Musk'ın attığı tweet sonrası Bitcoin fiyatı %15 yükseldi. 

Bitcoin'in fiyatı saat 01.45 itibariyle 38 bin 260 dolar civarında. 

Goldman Sachs'tan Bitcoin yorumu

 

Fed, dijital dolar çalışmalarını hızlandırdı

 

Bitcoin kâbusunun kaynağı Wall Street mi?

 

Bitcoin, Çin'in açıklamalarıyla çakıldı!

 

Elon Musk'tan Bitcoin'e büyük şok! Sert düştü

 

Altın karşısında Bitcoin’in değeri yok

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie25 Mayıs 2021 12:32

    Rockerfeller reyiz ile bu Elon palyaçosu arasında büyük rekabet var. Rockerfeller dolar diyor bu Elon palyaçosu bitcoin diyor.

  • b125 Mayıs 2021 09:50

    Bu adam akıllı denmeyecek kadar dengesiz. Bunun yaptıklarını ve söylediklerini takip etmek hiç kimseye bir fayda sağlamaz. Kripto ve coin paralar kara paracıların havuzu. Hareketlerdeki yükseklik böyle olduğunu resmen bağırıyor...

  • Bir yorum25 Mayıs 2021 05:57

    Hay senin!  Bunun ağzına bakıp yükseltiliyorsa çok fena çuvallayacak demektir.

  • Ers25 Mayıs 2021 03:17

    Hiç bir reel karşılığı olmayan, asla değişim aracı olan bşr para olmayacak, asla varlık olmayacak fake sanal paralar! üretenler coinleri sürülerin kucaklara dökme işini tamamladı mı iş biter!! Elektrikleri kesilir hepsinin!

  • Mehmet savcı25 Mayıs 2021 03:17

    Yokmu bu elon maska ceza uygulayan bir kuruluş adam resmen algı yapiyor,bir konuşuyor coinler yerde ,bir konuşuyor coinler tavan tabi pastayı yiyende başya elon ve yandaşları.

  • Halkı soyun25 Mayıs 2021 06:06

    Niye olsun konuşturanlar erken davranıyorlarsa?