BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEkmekçioğlu ailesinde miras kavgası çıktı!----

Ekmekçioğlu ailesinde miras kavgası çıktı!

Ekmekçioğlu ailesinde miras kavgası çıktı!
23 Ağustos 2023 - 08:18 www.finansgundem.com

İstanbul'da dev projelerin yapımında imzası olan Ekmekçioğlu ailesinde baba Ahmet Fethi Ekmekçioğlu'nun hayatını kaybetmesinin sonrasında miras kavgası çıktı.

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden ve Türkiye'nin en büyük kiremit üreticileri arasında bulunan Ekmekçioğlu ailesi, yeni bir skandalla çalkalanıyor. Ahmet Fethi Ekmekçioğlu'nun 2022 yılı aralık ayında vefat etmesin ardından aile miras meselesi yüzünden mahkemelik oldu.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, ünlü iş adamının ölümünün ardından geride kalan çocuklarına Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan ev ve arsalarla birlikte çeşitli banka hesaplarında yüklü miktarda para, hissedarı olduğu 9 şirket bıraktı.

SAHTE VEKÂLETNAMEYLE ŞİRKET MALLARI SATILIYOR

Meral Ekmekçioğlu Sulh Hukuk Mahkemesine yaptığı başvuruda kardeşleri, Mehmet Sabri, Hüseyin Bülent ve Berrin Ekmekçioğlu'nun babalarının ölümünün ardından sahte vekaletname ile şirket yönetiminde çoğunluğu ele geçirdiğini bu nedenle aralarında halen devam eden Genel Kurul Butlanı davası bulunduğunu belirtti.

Etkinlikler | TAİDER

Meral Ekmekçioğlu, kardeşlerinin şirket mallarını yok fiyatına satarak zarar verdiklerini bu durumun bilirkişi raporlarıyla ortaya çıkarıldığını ifade etti.

MİRAS PAYLAŞIMI İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURULDU

Kardeşler arasında Ahmet Fethi Ekmekçioğlu'nun ölümünün ardından miras paylaşımı konusunda sorunlar yaşandığına dilekçede yer veren Meral Ekmekçioğlu, mahkemenin Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan ev ve arsalarla birlikte çeşitli banka hesaplarında yüklü miktarda para, hissedarı olduğu 9 şirketin paylaşımını yapmasını talep etti. Davayı kabul eden Sulh Hukuk Mahkemesi dilekçeyi kabul ederek davanın görülmesine karar verdi.

Babalık davasında karar verildi: 100 milyon liralık miras savaşı!

 

Elon Musk’tan çocuklarına miras şoku

 

Emlak kralının mirasına ABD'den 2 ortak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)