BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmlak kralının mirasına ABD'den 2 ortak----

Emlak kralının mirasına ABD'den 2 ortak

Emlak kralının mirasına ABD'den 2 ortak
17 Ağustos 2023 - 17:32 www.finansgundem.com

İzmir ve Şikago'da milyonlarca dolar yatırımları, AVM’leri bulunan ve 69 yaşında kalp krizi sonucu yaşamını yitiren ünlü işadamı Kasım Pırlant’ın vefatından sonra ortalık miras yüzünden karıştı.

Kasım Pırlant’ın İzmir 25. Noterliği’nde 12 Haziran 2012’de yapılan vasiyetnameye göre tüm mal varlığını eski eşi Tülay Duygulu Pırlant’a bırakmasının ardından babalık davası açan ABD’li kardeşler Henry Kevin ve Candice Jackson da mirasın peşine düştü. Kardeşlerin babalık davasında DNA testi sonuçlandı

ABD'li kardeşlerin başvurusu sonrası İzmir 13. Aile Mahkemesinde görülen "babalık hükmen tayini" davası kapsamında baba ve davacılardan alınan DNA örnekleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığında incelendi.

Test sonucu Jackson kardeşlerin Pırlant ile yüzde 99,9 DNA uyumunun bulunduğu belirlendi.

Jackson kardeşler, raporun kendilerine ulaşmasıyla birlikte avukatları aracılığıyla geçen yıl vefat eden Kasım Pırlant'ın vasiyetinin iptali için 2. Asliye Hukuk Mahkemesine dava açtı.

OLAY

Uzun yıllar ABD'de yaşayan ve emlak sektöründeki yatırımlarını İzmir'de alışveriş merkezleri ve otel yatırımlarıyla sürdüren Pırlant, geçen yıl kalp krizi sonucu vefat etmişti.

ABD'de yaşayan Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşler, Kasım Pırlant'ın babaları olduğu iddiasıyla "babalığın hükmen tayini" için 2018'de dava açmış, bu süreçte İzmir'e gelerek Kasım Pırlant ile de görüşmüşlerdi.

Cenova Dükü'nün 22 yıllık miras davasında Yargıtay son noktayı koydu

 

Evlatlık verilen kızını arıyor: Binlerce dolar miras bırakacak

 

Berlusconi’den sevgilisine rekor miras

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)