BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDuayen bankacıdan bomba----

Duayen bankacıdan bomba

Duayen bankacıdan bomba
09 Temmuz 2013 - 16:19 www.finansgundem.com

Bülent Şenver, yönetici ve yönetici adaylarına yol gösterecek bankacılık sırlarını “Başardin” adlı kitabında paylaştı

Türkiye’de ilk fotoğraflı kredi kartının, ilk elektronik piyango bayisinin, ilk telefon bankacılığının, ilk Varlığa Dayalı Menkul Kıymet ihracının, dört büyük futbol kulübü için ilk taraftar banka kartlarının, ilk Migros Kart’ın fikir babası ve uygulayıcısı duayen bankacı Bülent Şenver, deneyimlerini anlattığı kitabı Başardin’de yönetim felsefesini formüle ediyor ve başarının ipuçlarını bir hap gibi sunuyor.  
Kitaptaki anekdotlarda da belirtildiği gibi, bugün başarılı olmuş pek çok isme kariyer planlarında yol gösteren Bülent Şenver, aynı zamanda Sakıp Sabancı, Vehbi Koç gibi iş dünyasının duayenleri ile yaptığı görüşmelerden çıkardığı kıssadan hisseleri de başarıya giden yolda destek arayanlarla paylaşıyor.
LONDRA’DAN ZİRVEYE
Bülent Şenver, çalışma hayatına Londra’da Arthur Andersen şirketinde başladı. Türkiye’deki 25 bankanın bağımsız dış denetimini yaptı; daha sonra sırasıyla banka genel müdür yardımcısı, Banka genel müdürü ve yönetim kurulu başkanlığı görevlerinde bulundu. Birçok şirketin yönetim kurulu üyeliklerinde de görev alan duayen bankacı Bülent Şenver, 30 yıldır Boğaziçi Üniversitesi’nde banka yönetimi dersi vermekte. Türklider Merkezi ile, toplumun önde gelen insanlarının tecrübe ve birikimlerinin gençlerle paylaşıldığı www.turklider.org web portalını kuran Şenver, birçok şirkete ve bankaya stratejik danışmanlık hizmetleri de vermekte olup, Türkiye’de etik anlayışı bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla Türkiye Etik Değerler Merkezi’ni de hayata geçirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)