BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDevlerden işbirliği----

Devlerden işbirliği

Devlerden işbirliği
25 Haziran 2013 - 11:48 www.finansgundem.com

Ferit Şahenk ile Azeri işadamı Mübariz Mansimov Marina ihalelerine birlikte girmeyi düşünüyorlar

Kalamış Marina’ya talipler arasında bu kez yalnızca Setur yok; Doğan, Doğuş Ülker ve IC çeçen gruplarının da talipler arasında isimleri geçiyor.
Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan yaptığım görüşmede son üç yıldır ihalesi yapılamayan Kalamış Marina’nın özelleştirmesine kayıtsız olmadıklarını vurguluyor.
Baktır da önümüzdeki günlerde açılması beklenen Kalamış Yat Limanı gibi Ataköy Marina ihalelerine, Palmali’nin Doğuş ile birlikte girmeyi düşündüklerini söylüyor.
Sabahın erken saatlerine kadar eğlencenin sürdüğü Palmarina’daki davetin ev sahibi Mansimov’un en yakınında, marinada açılan 6 restoran ve 3 mağazayı kiralayan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve ekibi vardı.
Levent’teki Edition Hotel’den sonra Palmari’de de açılan Billionaire Club’ın ve Cipriani restoranının sahibi İtalyan işadamı Flavio Briatore’nin elindeki İPad mini’den mekanın resimlerini çekmesi, gecenin en renkli karelerinden birini oluşturuyordu.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)