BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriChase Pay tarih oluyor----

Chase Pay tarih oluyor

Chase Pay tarih oluyor
10 Mart 2021 - 08:06 www.finansgundem.com

JPMorgan Chase, 31 Mart itibariyle dijital cüzdan Chase Pay'i tüm ticari uygulamalardan kaldıracak. Fakat müşterilerin Chase kartlarını alışveriş sitelerine, uygulamalara ve PayPal hesaplarına ekleyebilecekler.

Banka, Chase Pay'i 2015 yılına uygulamaya koymuştu ve bu dijitaly cüzdan Wall Mart, Shell ve Starbucks'ta kullanılabiliyordu.

Yeni nesil ödeme çözümleri geliştirme yolunda ilerleyen ABD’li bankacılık devi, tam da Chase Pay’in ticaret uygulamaları ve web sitelerine entegre edileceğinin beklendiği bir dönemde projenin fişini çekiyor.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, QR kod ile ödeme olanağı sunan Chase Pay uygulaması, tamamen kullanıma kapanacak. Banka daha önce müşterilerine birer bilgi mesajı göndermişti.

100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçtiği bilinen dijital ödeme projesinin, tahmin edilenin çok altında gelir elde ettiği ifade edildi.

QR kod tabanlı ödeme çözümü Chase Pay, 2015 yılı sonunda geliştirilmeye başlanmış, 2016 yılının ortalarında kullanıma açılmıştı. Apple, Google ve Samsung gibi dijital ödeme devleri ile doğrudan rekabete giren JPMorgan Chase, daha fazla zarar etmemek için girdiği mücadeleden geri adım atmak durumunda kaldı.

JP Morgan’dan flaş faiz tahmini

 

JP Morgan'dan Bitcoin önerisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)