BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaJP Morgan'dan Bitcoin önerisi----

JP Morgan'dan Bitcoin önerisi

JP Morgan'dan Bitcoin önerisi
26 Şubat 2021 - 08:19 www.finansgundem.com

Önemli dalgalanmalardan korunmanın bir yolu olarak kripto para birimini gösteren ünlü yatırım bankası JP Morgan analistleri, yatırımcıların portföylerinin % 1'ini Bitcoin yapabilir önerisinde bulundu.

JP Morgan Chase & Co. analistleri, yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmenin bir yolu olarak Bitcoin kullanma fikrine katılan Wall Street firmaları arasına girdi.

Stratejistler son zamanlarda hisse senetleri, tahviller ve emtialar gibi geleneksel varlık sınıflarındaki önemli dalgalanmalardan korunmanın bir yolu olarak kripto para birimini gösterdiler. Bitcoin'e büyük paralar yatırmak yapmak yerine, nispeten küçük bir tahsis öneriyorlar, bu da fiyat önemli ölçüde düşse bile çok fazla darbe almamasını sağlayacak.

Joyce Chang ve Amy Ho gibi stratejistler, "Çok varlıklı bir portföyde, portföyün genel riske göre ayarlanmış getirilerinde herhangi bir verimlilik kazancı elde etmek için yatırımcılar büyük olasılıkla yüzde 1 kripto para birimleri ekleyebilirler" önerisinde bulundu.

Morgan Stanley: Wall Street tahvil krizini kolay atlatacak

 

JP Morgan’dan TL hazırlığı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)