BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaHaberlerBKM Express'e büyük ödül ----

BKM Express'e büyük ödül

BKM Express'e büyük ödül
28 Şubat 2013 - 11:02 www.finansgundem.com

Haziran ayında kullanıma sunduğu, internetten yapılan kartlı ödemeleri daha kolay hale getiren BKM Express, ilk uluslararası başarısını elde etti

Bankaların ortak platformu Bankalararası Kart Merkezi’nin, 2012 yılının Haziran ayında tanıtımını yapmış olduğu BKM Express, bir yaşını doldurmadan uluslararası alanda ödül sahibi oldu. E-ticarette yeni bir dönem başlatarak, internetten yapılan kartlı ödemelerin daha hızlı ve kolayca gerçekleştirilmesini sağlayan güvenli ödeme sistemi BKM Express, Berlin’de gerçekleştirilen İşyeri Ödeme Ekosistemi Ödülleri’nde (Merchant Payments Ecosystem Awards, MPE Awards)  “En İyi Kanal” kategorisinde ödüle layık görüldü. 13 Şubat gecesi gerçekleşen ödül töreninde, Avrupa’dan birçok finansal kurumu geride bırakan BKM, BKM Express ödeme platformu ile oldukça fazla ilgi gördü.
BKM Express 8 ayda 80 bin kullanıcıya ve 70 üye işyerine ulaştı
Kullanıma sunulduğu günden bu yana 80 bin kullanıcıya ve 70 üye işyerine ulaşan BKM Express, internetten yapılan kartlı ödemelerde sağladığı güvenlik ve kolaylık ile e-ticaretin gelişimine katkı sağlarken, kısa zamanda kazandığı başarı ile uluslararası alanda sektörün odak noktası haline geldi.  8 ay önce kullanıcılarla buluşan BKM Express kısa bir sürede dünyanın yakından takip ettiği ödeme kanalı olarak öne çıktı. 2013 yılı sonunda 1 milyon kullanıcı hedefiyle başarıdan başarıya koşan BKM Express, önümüzdeki dönemde sisteme entegre edilecek yeni özellikleri ile de adından sıkça söz ettirmeye devam edecek.
Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Dr. Soner Canko;
“BKM olarak BKM Express ürünümüz ile, hızla büyüyen e-ticaret sektörünün gelişimine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye, kartlı ödeme sistemlerinde, dünyanın birçok ülkesinin önünde. Uluslararası arenadaki diğer oyunculara örnek olan BKM Express ile, bu başarımızı perçinledik. Önümüzdeki dönemde BKM Express’e entegre edeceğimiz para transferi ve mobil uygulama özellikleri ile, hem günlük hayatı kolaylaştıran, hem de sektör ile ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlayan uygulamalarımızı sürdürüyor olacağız” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)