BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme Sistemleri'Bitcoin'de dibi görmemiş olabiliriz'----

'Bitcoin'de dibi görmemiş olabiliriz'

'Bitcoin'de dibi görmemiş olabiliriz'
02 Haziran 2021 - 08:47 www.finansgundem.com

Deneyimli yatırımcı Peter Brandt, Bitcoin piyasasındaki rallinin, özellikle de yüzde 50'lik fiyat çöküşünün ardından sürdürülebilirliğini sorguladı.

Bitcoin (BTC), Mayıs 2021'de 65 bin dolardan 30 bin dolara inmesine rağmen daha da düşme riskiyle yüzleşmeli.

Küresel aracı kurum Factor LLC'nin Genel Müdürü Peter Brandt, Bitcoin piyasasındaki rahatlama rallisinin, özellikle de yüzde 50'lik fiyat çöküşünün ardından sürdürülebilirliğini sorgulamıştı.

Deneyimli yatırımcı, Bitcoin fiyat tarihçilerinden geçtiğimiz on yılda Bitcoin'in yüzde 50 çakılmasından sonraki yedi ay içinde rekor kırdığı bir örnek bulmalarını istedi. Brandt, ayrıca yüzde 50 çakılmanın ardından en az yüzde 70 düzeltmenin görülmediği bir örneğin olup olmadığını da sordu.

“Toparlanılması uzun süren bu türden düşüşlerin hepsi, fiyatın esas değerin üzerine çıktığı zamanlarda gerçekleşti" diye belirten Woo, şöyle ekledi.

Bu kez durum farklı, fiyat esas değerin altında. Kovid kaynaklı çöküşte de fiyat esas değerin altına inmiş ve bu nedenle hızlı bir toparlanma görülmüştü.

Brandt, 2018 yılında yaşanan Bitcoin fiyat çöküşünü de doğru tahmin etmişti. Analist, Mart 2021'de yaptığı bir açıklamada, Bitcoin fiyatının bu yılın üçüncü veya dördüncü çeyreğinde 200 bin dolara ulaşmasını beklediğini söylemişti.

Günün önemli şirket haberleri 02/06/2021

Altın fiyatları tahvil ile geriledi

Dolar ve euro güne başlarken zirvede seyrediyor

Kripto paralarda dalgalı seyir sürüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)