BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBir dev daha Bitcoin’e yatırım yapacak----

Bir dev daha Bitcoin’e yatırım yapacak

Bir dev daha Bitcoin’e yatırım yapacak
10 Mart 2021 - 15:48 www.finansgundem.com

Dünyanın en büyük şirketlerinin radarına girmeyi başaran Bitcoin yükseldikçe yatırımcı listesine yeni yeni şirketler ekleniyor

Elon Musk'ın kurduğu Tesla 1,5 milyar dolar değerinde Bitcoin satın alırken, varlıklı Paul Tudor Jones ve Stanley Druckenmiller gibi yatırım fonuları da Bitcoin yatırımına başladı. nda saf tutuyor.

Latin Amerika'nın en büyük varlık yöneticisi Giant Steps Capital de, kripto para odaklı bir start-up'dan azınlık hissesi satın aldı ve Bitcoin ve diğer dijital varlıkların vadeli işlemlerine yatırım yapmak için bir fon oluşturacak.

Giant Steps'in kurucu ortaklarından Flavio Terni, Sao Paulo merkezli varlık yöneticisinin, Bitcoin ve benzeri varlıkların vadeli işlemlerini gerçekleştirmek için makine öğrenme stratejileri geliştiren Polvo Technologies'e açıklanmayan bir miktar yatırım yaptığını söyledi.

Polvo'nun algoritmaları, Terni'ye göre, Giant Steps'in Bitcoin ve Ether vadeli işlemlerini yapmak için yıl ortasına kadar başlatacağı yeni bir fonun parçası olacak.

Mastercard ve New York Mellon Bankası gibi finansal kuruluşlar kripto para planları olduğunu aktarırken JP Morgan'ın eş başkanlarından Daniel Pinto da eninde sonunda bu akımın içine gireceklerini söyledi.

Faiz artışı bekleyenlere Goldman Sachs da katıldı

TVF yurtdışı borçlanmak için nabız yokluyor

Küresel borsaları teknoloji sektörü hariç boğa piyasası bekliyor

Dot-com balonundan bu yana Wall Street’in dönüşümü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)