BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBen Kayseri’nin zayiatlarındanım----

Ben Kayseri’nin zayiatlarındanım

Ben Kayseri’nin zayiatlarındanım
02 Nisan 2013 - 15:26 www.finansgundem.com

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay’ın memleketiyle ilgili esprisi salonda neşeli anlar yaşattı

Doğa Koleji'nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği ve geleceğin girişimcileri ile dünyanın en büyük marka ve liderlerini buluşturan t-MBA Zirvesi’nde konuşan ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay “Yükseliş Koleji mezunuyum. Bilkent Üniversitesi’ni burslu okudum. En başarılı olanlar için 24 kişilik bir sınıf oluşturuldu. İkinci sınıftan sonra bu sayımız 6’ya düştü. Bu anlamda şanslıydım çünkü 6 kişilik bir sınıfta okumak önemli bir ayrıcalık. Okuluma bana bu şansı verdiği için çok teşekkür ederim” dedi.
Konuşmasına “Benim bir hayalim var, gençlere ve kadınların hayatlarına dokunabilmek” diye devam eden Abay’ın, memleketiyle ilgili esprili, “Annem babam Kayserili. Ben Kayseri’nin zayiatlarındanım. Benim ailemden hala benim ne iş yaptığını anlayamayan çok kişi var…” sözleri salonda neşeli hava estirdi.
ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay rakipleri için de şunları söyledi: “Benim asıl rakibim ING’nin diğer ülkeleri. ING global bir banka. Birçok ülkede bulunuyor. Yıllık bütçe toplantılarında Türkiye’ye daha çok yatırım çekmek için çabalıyorum.”
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)