BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBarclays, Suudi Arabistan'a yeniden girmeyi düşünüyor----

Barclays, Suudi Arabistan'a yeniden girmeyi düşünüyor

Barclays, Suudi Arabistan'a yeniden girmeyi düşünüyor
15 Aralık 2022 - 08:36 www.finansgundem.com

Barclays, 2014 yılında yatırım bankacılığı operasyonlarını küresel olarak geri çekme kararları sonrası çıktığı Suudi Arabistan pazarına yeniden girmeyi değerlendiriyor.

Konuya yakın iki kişi, Barclays'in, ülkenin gelişen sermaye piyasalarından bir pay almak amacıyla Suudi Arabistan'a dönüşü araştırdığını söyledi.

İsminin açıklanmaması koşuluyla Reuters'e konuşan kaynaklar, İngiliz bankasının ilk halka arzlar (IPO'lar) dahil olmak üzere anlaşmaları yönetebilmek için ülkede bir lisans almayı düşündüğünü ifade ederken müzakerelerin erken bir aşamada olduğunu ve nihai bir kararın verilmediğini eklediler.

Barclays, 2014 yılında, o zamanki CEO Antony Jenkins yönetimindeki yatırım bankacılığı operasyonlarından küresel olarak geri çekilme nedeniyle Suudi lisanslarından vazgeçmişti.

Banka, Dubai Finans Merkezi ve Katar'da faaliyet gösterme yetkisine sahip, ancak en son yıllık stratejik raporunda, Orta Doğu'daki yatırım bankacılığı varlığını "seçici bir şekilde genişletmeyi" hedeflediğini ifade ediyor.

Barclays bu yıl 178 şube kapattı!

 

Barclays’in büyük Asya hamlesi

 

Barclays’ten riskli büyüme hamlesi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)