BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİlginç Bankacı HikayeleriBankacı kadının ekstreli intikamı!----

Bankacı kadının ekstreli intikamı!

Bankacı kadının ekstreli intikamı!
18 Ekim 2020 - 09:31 www.finansgundem.com

Bankacı kadın evli olan sevgilisinin boşanıp kendisiyle evlenmesini istedi. Kabul etmeyince sevgilisinin kredi kartı ekstresini evli olduğu kadına gönderdi.

İstanbul'da özel bir bankada görevli genç kadın, kendisinden ayrılan evli sevgilisine sıradışı bir ceza verdi. Milliyet'in haberine göre, M.B. adlı evli adam, sevgili olduğu J.T.'nin "Eşini boşa, benimle evlen" baskılarına dayanamayıp ayrılık kararı aldı. Bunu hazmedemeyen J.T., M.B.'nin eşine kocasının kredi kartı ekstresini gönderdi. M.B., evliyken banka çalışanı J.T. ile birliktelik yaşamaya başladı.

İlerleyen süreçte J.T., evli sevgilisinin boşanması ve kendisiyle evlenmesi için baskı yapmaya başladı. Sevgilisinin boşanma baskısına dayanamayan genç adam, J.T. tarafından ilişkisini eşine söylemekle tehdit edildi. Tehditlere daha fazla dayanmayan M.B. yasak aşkı sonlandırma kararı aldı. Bu karar J.T.'nin hoşuna gitmemiş, eski sevgiliyi rahatsız etmek adına adımlar atmasına sebep olmuştu. Ayrılığı kabullenemeyen genç kadın, eski sevgili M.B.'nin kişisel bilgilerine çalıştığı özel banka sayesinde ulaştı.
 
Kredi başvurusu da yaptı

Bilgilere ulaştıktan sonra M.B.'nin eşine mesajlar eşliğinde kredi kartı ekstresini yolladı. Bir de bu yetmezmiş gibi M.B. adına kredi başvurusunda bulundu.

Olay adliyeye taşındı

Kredi kartıyla yapılan harcamalar ve fotoğraflar eşinin eline geçen genç adam, adına kredi başvurusu yapıldığını da öğrenince soluğu adliyede aldı. Eşine gelen mesajların, bilgilerinin ele geçirilmesini ve adına yapılan kredi başvurusunu ihbar eden M.B., şantajda bulunan J.T.'nin cezalandırılmasını istedi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Sahte polis üniformasıyla kuyumcu soygunu

 

Hitler'in barı müzayedeye çıktı

 

AB zirvesinde panik: İki bakanın korona testi pozitif çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)