BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBanka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği kenetlendi----

Banka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği kenetlendi

Banka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği kenetlendi
02 Nisan 2019 - 10:21 www.finansgundem.com

Banka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği’nce düzenlenen geleneksel yemek'te 300 üye buluştu

Finans dünyasının ‘istihbarat’çıları eğlenceli gecede stres attı, moral tazeledi. Portaxe’te geçtiğimiz cuma günü Banka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği’nce düzenlenen geleneksel yemek, sektörün emekli ve çalışan 300'e yakın üyesini buluşturdu. Davettte banka istihbaratçıları kaynaştı.

Dernek Başkanı Anadolubank İstihbarat Yöneticisi Özhan Tırpancı yaptığı açılış konuşmasında, sosyal sorumluluk projeleri ile üyelere verilen eğitim ve sosyal organizasyonlara yönelik performanslarını dile getirdi. Konuşmanın ardından Derneğe ve camiaya maddi ve manevi katkıda bulunan kişi ve kurumlara plaketleri dağıtıldı. Reel sektörün önde gelen firmalarının katkıları ile çekiliş düzenlenerek üyelere hediyeler verildi.

DERNEK YÖNETİMİNE KUTLAMA

Plaket verilen konuklardan Tam Faktoring Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Ünlü ve ‘istihbarat müdürlüğü’nden emekli olan duayen isim Ali Çolakoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı dernek yönetimini kutladı. Ünlü ve Çolakoğlu sektör çalışanlarına desteklerine devam edeceklerini de belirtti. 

Ayrıca dernekte geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış olan Aziz Dur (emekli), Ertuğrul Yücer (emekli) ve TEB İstihbarat Müdürü Naim Mezlin katılımları ile yeni başkana ve yönetime desteklerini dile getirdiler. Gece, Yağız Yıldırım ve arkadaşlarının hareketli parçalarıyla son buldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)