BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta, Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’nü kazandı----

Anadolu Sigorta, Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’nü kazandı

Anadolu Sigorta, Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’nü kazandı
08 Mart 2024 - 15:55 www.finansgundem.com

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için #DahaEşit Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı’nı yürüten Anadolu Sigorta, Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’nün sahibi oldu.

Anadolu Sigorta #DahaEşit Programı ile Toplumsal Cinsiyet Eşitliği kategorisinde Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’ne layık görüldü. 2021 yılından bu yana her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün olduğu haftada gerçekleştirilen Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri programı, 6 Mart’ta İş Sanat Oditorium Salon’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende ödülü Anadolu Sigorta Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü Berna Semiz Ergüntan aldı.

Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda pek çok çalışma ile şirket bünyesinde farkındalığı artırmayı amaçladıklarını aktaran Anadolu Sigorta Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü Berna Semiz Ergüntan#DahaEşit Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı ile Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’nü almaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Ergüntan şunları söyledi: “#DahaEşit Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programımız kapsamında şirketimizde hiyerarşiden uzak ve cinsiyet dengeli bir Eşitlik Komitesi kurduk. İş ve sosyal yaşamlarımızda eşitlik ile ilgili taahhütlerimizi içeren Eşitlik Politikamızı yayımladık. Şiddetin ve ötekileştirmenin her türlüsüne karşı sıfır tolerans prensibini kabul ettik ve toplu iş sözleşmemize ekledik. Doğum sonrası 6 ay ücretsiz izin hakkını cinsiyet ayrımı gözetmeyecek şekilde güncelledik. Evlat edinenlerin ve koruyucu aile görevi üstlenenlerin izinlerini genişlettik. Ayrıca tüm çalışma arkadaşlarımızın katıldığı toplumsal cinsiyet eşitliği eğitimleri düzenledik. Şirket içi portalimizde DahaEşit sayfasını açtık. Anadolu Sigorta olarak ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasında toplumsal cinsiyet eşitliğinin ve kadınların iş gücüne katılımının ne denli önemli olduğu bilinciyle gelecekte de bu alanlarda yatırımlarımıza devam edeceğiz.” 

Anadolu Sigorta #DahaEşit farkındalık çalışmaları ile sektöründe öncü rol üstleniyor

2021 yılından beri Birleşmiş Miletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri’nin (WEPs) imzacısı olan Anadolu Sigorta, UN Global Compact – Hedef Cinsiyet Eşitliği Programı'nın ve Sabancı Üniversitesi Ev İçi Şiddete Karşı Şirketler Ağı’nın (BADV) katılımcıları arasında da yer alıyor. Anadolu Sigorta’nın Eşitlik Komitesi çatısı altındaki çalışanlara yönelik eğitimler, toplumsal cinsiyet eşitliği temalı kitaplardan oluşan Eşitlik Kütüphaneleri, ofis programlarında cinsiyet eşitliğine duyarlı otomatik kelime düzelti uygulaması önemli çalışmalar arasında yer alıyor. Anadolu Sigorta ayrıca toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak, kadınların işgücüne katılım oranını yükseltmek ve üst düzey stratejik rollerde temsillerini artırmak için tüm sorumluluklarını yerine getirirken her yıl 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü vesilesiyle 16 günlük Aktivizm Kampanyası’na kurum içinde ve sosyal medya kanallarından da destek vererek farkındalığı artırmayı hedefliyor. 

Anadolu Sigorta, KidZania İstanbul'da çocukları sigortacılık serüvenine davet ediyor!

 

Anadolu Sigorta Ephesus Ultra Maratonu’nda “Kaybetmek Yok!” diyor

 

Anadolu Sigorta 'Genç Anadolu' projesiyle 2023 yılında 9 yeni iş ortağını bünyesine kattı

 

Anadolu Sigorta, sürdürülebilirliğe katkısını ecordingApp uygulaması ile artırıyor

 

Anadolu Sigorta “İnovasyon Özel Ödülü”ne layık görüldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)